landseer

Dogboek > landseer

Wie heeft ervaring met landseers en kinderen van onder de 12.Wij zoeken een huisgenoot en een familielid!!!!Waar we veel en lang plezier en liefde van hebben.We zijn gek op grote honden en hebben slechte ervaringen met het doorfokken van grote favoriete honden.Het is een groot verdriet als je een vriend daardoor in moet laten slapen.We hebben Mouse(4) in laten slapen toen ze met haar lymphekanker het slecht had.Ze is zelfs bij de Ottenhrst in terneuzen geweest maar doorbehandelen was gevaarlijk voor de kinderen.Hoe leg je een kind van 3 uit dat ze haar handen moet wassen na het aanraken van je vriendje omdat alles wat de hond uitscheidt de eerste 4 dagen na een chemo kanker verwekendt is.Hoe moeilijk het ook was,we hebben gekozen voor de kinderen.Daarna bleek Kala niet alleen artrose te hebben(daar was ze al met de leeftijd van 1\2 jaar aan geopereerd)maar had ze ook een bekkentumor.Gelukkig heeft ze nog een jaar geleefd en vol op geleefd en genoten!!!!Toen was het op en hebben we haar in moeten slapen. Het ras en het karakter van de landseer staat ons erg aan.Maar we twijfelen.Weet iemand waarom??????

Door honden page profiel esther esther op 09 juli om 22:55Mijn zus heeft 2 landseers gehad en het waren schatten van honden. Toen haar eertse kind werd geboren heeft ze toch moeten besluiten 1 hond met bemiddeling van de fokker af te staan aan een andere eigenaar. De reden was niet dat de hond niet overweg kon met de baby maar m'n zus kon de honden zodra ze met z'n twee├źn waren niet aan. Ze is met allebei de honden naar cursus geweest en ze luisterden goed maar zodra ze samen waren en een kat of sommige honden (vooral golden retrievers) zagen waren ze niet meer te houden. De overgebleven landseer was ontzettend lief voor kinderen (ze heeft er later nog een kind bijgekregen). Ik ging graag met haar hond wandelen en vind het een fantastisch ras. Vanwege z'n kracht en het formaat is het wel belangrijk dat hij goed wordt opgevoed en een hondencursus is zeker aan te raden maar het is in mijn ogen een echte familiehond.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij landseer

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van esther :
landseer


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^