100 kilometer - 20/03/2016

Dogboek > 100 kilometer - 20/03/2016

20 maart 2016

Eindelijk! We gingen Pickles ophalen. Ik had Paasexamens, maar wou - natuurlijk - heel graag mee om hem op te halen!! Geen sprake van dat ik thuis ging zitten wachten.
Om 10 uur vertrokken we. Mandje mee, een handdoekje voor als hij zou plassen. Want ja, het was een rit van 100 kilometer. Geen kattenpis voor zo'n pup.
Eindelijk kwamen we aan bij het huis. Toen we binnengingen... 23 teckels blaften opgewonden en sprongen op onze schoot. Pickles zat in een afgesloten stukje (met een hekje). De eigenares praatte nog wat over zijn voeding, inentingen etc. En toen mocht hij mee. Hij heeft 100 kilometer gejankt, maar niet geplast! ;-) Flinke jongen. In onze tuin was hij onmiddellijk meer op zijn gemak. Die woensdag zelf nog zijn er heel veel mensen op bezoek geweest, hij was dol op iedereen! 
's Nachts heeft hij wel vreselijk gejankt, maar in de Paasvakantie heb ik bij hem geslapen - sommigen zeggen dat dat ab-so-luut niet mag, maar het heeft geholpen bij Pickles  ;-)
Het ging steeds beter en beter!

Door honden page profiel KitsuneKitsune op 06 mei om 14:10



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij 100 kilometer - 20/03/2016

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Kitsune:
Pickles' eerste grote wandeling!!
De ontdekking
100 kilometer - 20/03/2016


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^