Laika

Dogboek > Laika

Laika mijn kleine grote meid nog een paar maandjes en dan ben je een jaar bij me. En wat is dat snel voorbij gegaan. Ik wilde al jaren een hondenmaatje maar door de mensen om me heen ging dat niet. Toen die mensen er niet meer waren heb ik mijn kans gegrepen. Toen ik bij de fokker kwam zat je rustig in een hoekje naar je drukke broertjes en zusjes te kijken en je viel gelijk op door je mooie koppie. Toen de baas jou en je 3 zusjes apart in een hok plaatste zodat ik eens rustig kon kiezen had ik mijn keus al gemaakt. Ik pakte je op en je begon gelijk mijn gezicht en nek te likken. Nu wist ik het 100% zeker jij wordt mijn vriendinnetje. Die 2 weken wat ik moest wachten duurde heel lang.
Nu 7 maanden later ben je niet meer die kleine mup wat ik bij de fokker mee naar huis nam maar een grote zelfverzekerde sociale meid die alles zo interessant vindt dat ze met haar grote neus overal bij moet zijn. Die kan genieten van wandelingen op de heide en dan altijd mij even aantikt met haar neus net of ze wilt laten weten dat ze het naar haar zin heeft. Ook vindt je het prettig om mij met neus wrijven te bedanken als je lekker gegeten hebt. Altijd blij en dankbaar voor elk stuk speelgoed dat ik mee naar huis neem.
Laika je bent een geweldige hond en vriendinnetje en ik hoop dat we nog lang samen zijn.

Door honden page profiel Laika en danielleLaika en danielle op 16 november om 19:44 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Laika

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Laika

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Laika en danielle:
Laika


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^