Al weer wat ouder, wat gaat dat snel

Dogboek > Al weer wat ouder, wat gaat dat snel

Cindy is nu bijna een jaar bij ons en nu dus 1 jaar en drie maanden oud.
Ze leert nog steeds van alles. Nu het mooi weer is komen de insecten en andere dieren weer tot leven in de tuin. Zo ook een egeltje.
Daar wil je wel mee spelen maar ook schendt die je gebied , dus wil je je jou gebied beschermen. Iedereen die in de tuin wil komen wordt begroet met geblaf. Dat moet je nog afleren. Soms gaat dat goed, soms ook niet.
Overal in de tuin snuffel je, op de grond, aan de blaadjes en de bloemetjes. Volgens mij zijn luchtjes een drugs voor jou. En in de tuin spelen met de ballen is het leukste wat er is.
Voorzichtig voor andere honden ben je nog steeds. S'avonds voor het slapen ren je nog een rondje of 10 door de tuin. Dan pas kan je tot rust komen. Ben je je energie eindelijk kwijt. De volgende dag slap je rustig tot 10 uur door, maar dan ben je ook echt actief. Eigenlijk wil je altijd mee als ik ga werken. Maar dat kan niet altijd. Werk ik thuis dan eis je dat er met de bal gespeeld wordt. Wachten tot de bal gegooid wordt kan je als de beste. Maar als het eindelijk dan te lang duurt bring je de bal en stopt hem in mijn hand ook ben ik aan het typen, de bal zal gegooid moeten worden.
Nu lig je eindelijk te slapen, en bouw je energie op voor morgen. Tot morgen Cindy, slap lekker.

Door honden page profiel Hans WernerHans Werner op 13 maart om 21:09



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Cindy

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Al weer wat ouder, wat gaat dat snel


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^