Ze hadden haar bijna opgegeven.

Dogboek > Ze hadden haar bijna opgegeven.

Dit is het verhaal van Nelly. Ze is gevonden bij iemand die haar zwaar heeft verwaarloost het andere woord mag ik hier niet schrijven waar ze nog voor gebruikt is.ze woog toen 9 kilo en was vel over been, haar haren in de klit, urine en al de rest. De foto's spreken voor zich van het asiel. nu 6 maand later weegt ze 17 kilo en is ze op de goede weg om terug een gezonde hond te worden. Hopelijk houd ze er niet te veel van over. Ze is sinds Zaterdag 24/8 bij ons en gisteren heeft ze voor de eerste keer gespeeld met Luna en is ze heel de tuin gaan verkennen. Ze loopt al wat beter rond, niet meer zo stijf als de eerste twee dagen. Haar vacht denken we eens volledig te scheren omdat haar ondervacht helemaal verstikt is en grijs ziet van het vuil enz, maar we wachten nog een weekje dan kunnen we haar wassen, ze is namelijk vorige week gesteriliseerd. Dus misschien na een goede wasbeurt zijn haar haren al wat beter. Alle tipt omtrent Newfoundlanders hoor ik graag.

Door honden page profiel connyconny op 29 augustus om 09:43



Wat een verhaal Conny! Super van jullie om haar een tweede kans te geven, ik zag Nelly's foto op je profiel, wat een prachtige hond!!! Ik kan je zelf maar weinig tips geven over Newfoundlanders, maar ik wens je veel succes hopelijk komt alles goed met haar!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Nelly

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Ze hadden haar bijna opgegeven.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van conny:
Ze hadden haar bijna opgegeven.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^