Een tweede hond erbij!

Dogboek > Een tweede hond erbij!

Mijn vriend wou er een hondje bij. Persoonlijk zag ik erg op tegen het 'puppy' verhaal. Maar Sam van ons valt uit tegen volwassen honden maakt niet uit hoe groot of hoe klein. Komt helaas allemaal door dat hij gebeten is! 
Met puppy's is het een kanjer! Subtiel en lief!

We vonden een pup teefje van 9 weken Bella. Ik was wel een beetje angstig voor het kennismaken dus liet dat maar aan mijn vriend over. Hij rook even aan dr en had er verder niet zoveel oog voor. Toen nam ik haar mee naar binnen en toen kwam hij af en toe even aan dr ruiken. De eerste 2 dagen wou ze graag tegen hem aan kruipen maar daar moest hij niks van hebben....na die eerste 2 dagen mocht ze dan eindelijk tegen hem aan liggen. Ik had een glimlach van oor tot oor zo trots dat die 2 zo lief samen op de bank lagen te snurken. Sindsdien slapen ze altijd samen tegen elkaar. 
Spelen doen ze ook veel alleen heeft Sam daar niet altijd even veel zin in. 

Ze is wel heel pittig naar hem toe en hij pikt alles. Toch corrigeer ik haar wel als ik vind dat het genoeg is. Sam vlucht af en toe even lekker naar boven waar hij dan in alle rust lekker kan snurken.

Ik vraag me wel eens af of het een slimme keus is geweest. Voor Bella ja want die kan niet zonder Sam en jankt dan de hele buurt bij elkaar maar voor Sam weet ik het niet. Denk dat hij het alleen ook niet heel erg vond hij is de rust zelf en vermaakt zich prima op de bank of op zijn kleedje.

Door honden page profiel WendyWendy op 12 mei om 22:30



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Een tweede hond erbij!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Wendy:
Een tweede hond erbij!
Onze Samson!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^