Buiten spelen!

Dogboek > Buiten spelen!

Vandaag met Storm naar de dierenarts gewandeld, voor zijn enting en voor zijn neusdruppels zodat hij naar puppycursus mag!
Hij deed het super goed, het heen wandelen was al een feest, en toen hij bij de dierenarts lekker mocht snuffelen was het compleet! Eerst even op de weegschaal.. Sinds vorige week netjes 1,1 kg aangekomen!
De dierenarts was helemaal weg van hem, en daar maakte hij lekker misbruik van!

Toen een lekker koekje, en een spuitje in zijn hals.. Geen kick gegeven!! Daarna nog wat neusdruppels, die waren minder leuk.. Maar het koekje maakte een hoop goed!!

Toen op de terugweg maar lekker een terrasje gepakt in het zonnetje! daarna nog even langs de dierenwinkel voor wat voedingsadvies!

Nog even gekeken hoe een border collie de voerbak waar hij aan vast zat mee trok en helemaal vernielde toen hij midden op straat liep.. Niet zo'n slimme zet van het baasje!

Na zijn avondeten mocht Storm lekker mee naar buiten, bij vrienden van ons in een heeeeeele grote tuin vol met gras !

Hij heeft lekker lopen rollebollen,
gesnuffeld,
gras gegeten,
zijn drinkbak 10.000 x omgegooid,
zichzelf helemaal vast gelopen(De riem zat aan een pin vast, en als je daar maar vaak genoeg een rondje om heen loopt heb je geen riem meer over!)
Een kat nageblaft.. Storm wou spelen, maar poezenbeest niet!

Toen lekker in slaap gevallen op het gras.. en toen hij weer wakker werd maar lekker naar huis gewandeld. nu ligt hij heerlijk bij baasje op schoot te slapen...

Vermoeiende dag voor zo'n kleintje, maar hij heeft zich super goed gedragen, en ik ben echt wel heeeeel trots op mijn kanjer!!

Door honden page profiel Femke & StormFemke & Storm op 25 april om 20:39



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Storm

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Buiten spelen!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Femke & Storm:
Buiten spelen!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^