Hondenschool

Dogboek > Hondenschool

Na lang niet meer te zijn geweest zijn we dit weekend opnieuw naar de hondenschool gegaan ! Luca was door het dolle heen. Ik moest me opnieuw gaan inschrijven in de "kantine" en toen ik daar binnen kwam met mijn bruut geweld keek iedereen om. Iedereen had een gigantisch beest verwacht en zagen maar een Engelse Bulldog. Velen dachten waarschijnlijk dat houd hij niet lang vol :-D Maar o jawel hoor. Een halfuur heeft hij alles uit de kast gehaald om toch maar iemand zijn aandacht te trekken.

Alles was in orde en we mochten naar het veld. Luca was eventjes volledig op en dan moest hij nog een uur les volgen. Ik was al aan het twijfelen of het wel ging lukken. Maar daar begon hij weer. Door het dolle heen want er waren overal hondjes !

Ok de les begint, Luca heeft het eerst niet door en blijft nog steeds trekken naar de andere hondjes. Uiteindelijk heeft hij het door en doet heel flink mee. Iedereen schrok wat hij allemaal wel kon. Hij deed zijn standen (zit, lig, recht) perfect en kwam mooi recht naar me toe gelopen bij het oproepen.

Hij heeft er zo een plezier van dat ik het nu blijf doen tot hij het beu is :-D Maar dat zal niet zo snel gebeuren.

Door honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ op 04 februari om 12:25



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • "Luca" Kane Pride of the Woods

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Hondenschool

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Luca & de poezels ^_^:
Lachen geblazen
Hondenschool


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^