Narcose

Dogboek > Narcose

Hallootjess,,
Ik lig nog lekker stoned in mijn mand, ik kan nog niet lopen, en mijn oogjes gaan nog wat moeilijk open, dat is dus echt erg vervelend, ik ben helemaal de klus kwijt, pijn heb ik nog niet, voor de mensen wie zich afvragen; maar guus wat heb je dan gedaan? Ik ben vandaag naar de dieren arts geweest en ik ben geholpen.
Lopen wil ik nog niet, ik heb een mooi blauw shirtje aan, maar als hij voor het lopen even half af gaat, grijp ik de kans om er even aan te krabben, maar verder gaat het heerlijk, ik lig alleen maar in mijn mand, en ik kan nog niet helder nadenken, nou dag dag.


halve gekke likjes van Guus

Door honden page profiel Mandy, Guus en JillMandy, Guus en Jill op 16 januari om 17:25



Ach Guus en hoe is het nu met je? Was jij net zo boos op je baasje als Aygo was? Het komt allemaal wel weer goed hoor! Over een aantal dagen ben jet het alweer vergeten. Groetjes Danielle Kim en Aygo

hihi doe ik ook hoor, lekker in de mand en dan extra hard gaan piepen zodat รณ zo lieve mandy mij lekker gaat instoppen met warme dekentjes. Likjes van Guus.

Guus lekker zielig kijken dan wordt je extra verwend. Heb ik toen ook gedaan.Poot van Bennie

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Narcose
Narcose

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^