Blij vrouwtje

Dogboek > Blij vrouwtje

Hallo hondenvrienjes. Mijn vrouwtje is super trots op mij. Ik heb gisteren de curcus gevorderde afgerond en geslaagd en ik kreeg als enigste een medaille van de tainer. Ze zeggen dat ik een moeilijk hondje was ze noemde mij als pup adhd .Nu daar snap ik niks van want ik was alleen maar erg druk en ik wou alleen maar doen waar ik zin in had , Dat is toch normaal wat zeggen jullie nu ik heb toch gelijk. De trainers en baasjes deden wel moeilijk tegen mij want ik moest leren luisteren maar daar had ik helemaal geen zin in. Maar nu na 3 curcussen zie ik wel het nut er van in ik krijg nu veel meer van ze gedaan. En ze doen me niks anders dan prijzen maar het is nu wel een nadeel ik moet in januari naar de masterclass. Nu ik ga de komede weken daar is goed over nadenken.
Nu de mazzel allemaal en groetjes van Bennie

Door honden page profiel marianna marianna op 30 oktober om 20:22Heel erg gefeliciteerd!Maar zou je iets aan je nederlandse schrijfkunst kunnen doen? Het staat zo vreselijk dom zo,met al die fouten. Heel veel succes! :-)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bennie

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Blij vrouwtje


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^