Zorgenkindje

Dogboek > Zorgenkindje

Na 6 dagen met onzekerheid vandaag toch gerust gesteld ..

Mijn kleine schat, altijd zeer enthousiast als ik van school kom .. Maar Maandag en Dinsdag wat het heel wat minder .. Normaal slaapt hij in de zetel de moment als ik thuis kom .. Net als anders ga ik meteen door het raam kijken waar hij ligt .. Maar niet in de zetel :s 2 dagen al en erg rustig, ik vond het al wat vreemd .. Dinsdag avond zit hij voor de zetel en is hij aan het janken .. Ik dacht: Ja bijna 13jaar.. hij ziet niet meer zo heel goed, het zal slechter geworden zijn en hij kan de afstand niet meer inschatten .. Maar hij begon erg vreemd te stappen .. en als hij rende deed hij dit op 3 poten ..

Woensdag zijn we meteen naar de dierenarts geweest .. Niets te zien, knie in orde,, kruisband in orde .. Hij zal zich een beetje pijn hebben gedaan .. Gewoon pijnstillers geven ..

Donderdag .. Hij mankte enorm hard .. en zijn bil begon een klein beetje blauw en dik te zien .. Ondanks de feestdag toch maar meteen weer naar de dierenarts .. Ja hij zal een gesprongen bloedvat hebben .. Niets aan doen .. Kan groter worden maar dat is niets .. Wel komen als dit op verschillende plaatsen voorkomt ..

Vandaag toch maar weer naar de dierenarts ... de "blauwe plek" werd enorm groot -> Foto (zwart, blauw, rood) Nee ik was zeker niet gerust!! Ondanks het toch op "1 plaats" bleef ..

Het is dus waarschijnlijk een gesprongen ader maar het was niet meteen zichtbaar omdat het diep was... Het bloed kan niet gemakkelijk weg ... en drukt dus op de zenuwen ... PIJN ! En stilletjes aan komt het bloed door de spieren naar de huid ... Met nu dit als resultaat ..

Er is geen gevaar, maar hij zal nu toch enkele weken met een mooi gekleurde bil moeten rondlopen ...
En zijn energie komt er weer goed door .. :-D

BAASJE = BLIJ !!


Foto -> http://www.hondenpage.com/fotos/35280/daisy-.php

Door honden page profiel Daisy Daisy op 19 mei om 14:21



mooi vertel ze daisyke en tis waargebeurt verhaal he .xx

He? Zomaar plotseling een gesprongen ader? En hoe wordt de gesprongen ader verholpen? Wat erg ziet het eruit, gelukkig is het niet iets permanent, maar wel schrikken zeg. Ohhh.

wat was er gebeurt

Gelukkig dat het niet ernstig is succes!!!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Snoepie

Foto's

Zorgenkindje
Zorgenkindje

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Daisy :
Zorgenkindje


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^