Danstraining... nieuwe bezigheid

Dogboek > Danstraining... nieuwe bezigheid

Gisteren een fijne dag gehad.
Leeke en Coco hadden danstraining, voor Leeke de derde les, voor Coco de eerste, om eens te proberen.
Leeke kende al veel dingen een beetje, en kon dus al vlotter verder.
Opwarmen met twist en turn (rondjes in beide richtingen) en achtjes tss de benen, touch om de juiste plaats te vinden (neus tegen je hand waar die zich ook bevind), en dan tolletje (pootjes op de tol en in een rondje er omheen) en duwen (tol op zijn zijde voortrollen). Ook een rondje (om mij heen) met een weave tussen de benen en een rondje om af te sluiten. Beetje Tictac (linkse poot-rechtse poot) en beertje (dat is mooi opzitten zoals een bedelhondje). Toen nog even oefenen met kruipen en wat hoog. Een nieuwe oefening was over de arm springen maar dat vindt ze nog wat raar. En behind is achter je aan lopen, die hebben we even overgeslagen. Genoeg nieuwe indrukken voor één les :-)

Toen was Coco aan de beurt, maar zij was nog nooit daar binnen geweest dus eerst onder de indruk van de ruimte, de geuren en al die vreemde mensen, honden en kinderen.
Beetje loswerken met twist en turn en achtjes, wat op zich al goed was omdat ze dat nog moest leren. Tolletje getoond maar te snel bewogen dus dat moet trager aangeleerd worden.
Toen gingen de andere doggy's hun routine oefenen voor de wedstrijd, dus maar opgehouden, Coco had toch al drie dingen geleerd en was al goed op haar gemak in de haar onbekende ruimte, dat was al flink gewerkt, zaterdag mag ze nog een keer en dan gaat Kangoo ook mee :-)

Misschien moet ik maar eens aan m'n kleine fototoestel denken.... :-D Maar intussen amuseren we ons gewoon!

Door honden page profiel BipkeBipke op 08 maart om 14:14



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Danstraining... nieuwe bezigheid


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^