Vaarwel Brasco,

Dogboek > Vaarwel Brasco,

Hallo allemaal, onze eerste hond, Brasco, hij is nu een engeltje geworden, Brasco is samen met mij opgegroeid, Het was een hele lieve hond.
We hebben heeeeeeel veel meegemaakt. Wij woonden in Den Helder. Brasco is bij ons gekomen door een gezin die Brasco (toen Brasser) als pup kregen, ze wouden van Brasser af, omdat hij heel agressief bleek te zijn, mijn ouders hielden veel van honden, mijn moeder zat toen nog in de hondensport, met de hond van haar zus, een duitse herder, Rockey. mijn ouders overlegden met de toenmalige eigenaren van Brasser, en we namen hem in huis, op het begin ging het erg goed met Brasser, wij vonden zijn naam niet zo erg leuk, dus hebben we het veranderd in Brasco, een tijdje ging het dus erg goed, maar plots ging het steeds slechter, hij was inderdaad erg agressief, maar mij deed hij niks, hij heeft mijn moeder een keertje in haar hand gebeten, mijn moeder werd dus zo boos dat ze Brasco heel erg op zijn kop gaf, sinds dien heeft hij nooit meer gebeten.
wij verhuiden naar Wormerveer. Brasco vond het erg leuk in ons nieuwe huis, we gingen naar een camping, dat was echt zijn lievelingsplek.
Brasco, Vaarwel mijn maatje, ik zal je nooit vergeten. :'(

Door honden page profiel Mandy baasje van GuusMandy baasje van Guus op 11 februari om 19:17Dankjewel, jaa ik heb het een plekje gegeven, maar het gemis zal er altijd zijn, als ik soms naar guus kijk, de labrador pup die nu bij ons woont, zie ik brasco soms,

Heel veel sterkte,ik hoop dat je je verdriet ooit een plaatsje kunt geven. Groetjes,Gonnie en Storm

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Vaarwel Brasco,
Vaarwel Brasco,

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^