kerst snoep

Dogboek > kerst snoep

Mijn kleine Billy-Boy is inmiddels 5 1/2 maand oud. Hij kan samen met de andere honden goed alleen thuis blijven. Tot opheden had/heeft hij nog niets gedaan wat niet mocht.
Tot vanmorgen, toen lag er een zuurstokje( zo'n rood/wit gestreept gebogen snoepje voor in de kerstboom)keurig in de achtertuin,half kapot gekauwd.
We hebben een hondenluikje waardoor ze naar buiten kunnen.Tja wie heeft die nu uit de boom gehaalt? De oudere hondjes lagen nog net zo te slapen als toen ik weg ging, maar Billy-Boy zat keurig in zijn mandje met een blik van: ik heb het niet gedaan...Helaas voor hem plakt nat snoep nogal, in zijn krulvacht zaten allemaal stukjes snoep.
Ik kon hem gelijk in bad doen om het snoep er weer uit te krijgen. Eigenlijks moest ik wel lachen, meneer de snoepert moest zijn daad met de douche bekopen en dat is nou net het geen hij een hekel aan heeft.
Die komt voorlopig niet meer aan het kerstsnoep in de kerstboom. :-D

Door honden page profiel corrie en haar roedeltje van zescorrie en haar roedeltje van zes op 22 december om 00:02Dat heeft hij zeker, hij is er niet meer aangekomen. :D

hahahah die heeft er gelijk van geleerd :D

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij kerst snoep

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van corrie en haar roedeltje van zes:
kerst snoep


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^