sinterklaas

Dogboek > sinterklaas

wat een leuk idee zeg zo'n dogboek!!!
kan ik ook mooi alle verhalen kwijt over onze opvanghonden. even ter toelichting: wij vangen honden op voor stichting sphoek totdat ze een nieuw baasje hebben. ongeveer in juli zijn we begonnen en op dit moment heben we 2 podenco/galgo pups. in mijn verhalen zal het heel vaak over drum gaan. dit is onze eigen hond. hij komt ook van stichting sphoek en hadden we in de opvang. we vonden hem zo geweldig dat we hem zelf hebben geadopteerd. als het in mijn verhalen wel eens wisselt van honden dan weten jullie waardoor dat komt ;-) als je meer wilt weten over de opvang(honden) of de link wilt van de site vraag dat dan gerust ;-)

dan nu over sinterklaas. alle honden waren lekker stil. zelfs de pups sliepen nu. we konden dus heerlijk rustig aan de avond beginnen. ook de honden waren door de sint niet overgeslagen. zo heeft drum een speeltje gehad dat zijn tanden masseert. alleen vinden de pups dit leuker dan drum. drum was wel helemaal weg van zijn nieuwe piepspeeltje. en de klapper van de avond waren toch wel de penskoekjes. het liefst aten ze die met papier en al op. toen drum het kokeje op had dook hij nog even snel in de tas met pakpapier om de verpakking van de penskoekjes er nog uit te halen en eigenlijk ook nog op te eten. dat vonden wij toch maar niet zo'n goed idee ;-)

al met al een hele leuke avond en wij zelf zijn ook niet vergeten :-D

Door honden page profiel delilah, (mede)baasje van drumdelilah, (mede)baasje van drum op 05 december om 19:55de pups staan niet opd e foto. was wel ene filmpje van de penskoeken, maar die moet dan eerst op youtube worden geupload. ook een foto van wat de hodnen in totaal hadden gekregen. de penskoeken waren natuurlijk al op (a)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • drum

Foto's

sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van delilah, (mede)baasje van drum:
joepie!!!
sinterklaas


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^