Marco's verhaal

Dogboek > Marco's verhaal

Hallo allemaal,


Ik ben Marco. Ik ben een Bouvier des Ardennes.
Ik ben nu bijna een maand 3 jaar en woon bij een paar mensen en katten in Eindhoven. Ik heb niet altijd bij deze mensen gewoont. Ik heb in mijn korte leventje al vier baasjes gehad.
Ik doe nu dan ook heel erg mijn best om bij mijn nieuwe baasjes te mogen blijven. Maar ik geloof dat dat wel gaat lukken want mijn huidige baasje houden nou al zoveel van mij dat ik regelmatig dingen kan doen die niet mogen en dan hoef ik alleen maar even lief te kijken en de baasjes smelten alweer.

Zoals ik al zei heb ik al meerdere baasjes gehad. Mijn leventje begon in de buurt van Brussel. Ik heb daar een tijdje gewoont bij een heel aardig baasje en mijn ouders.

Papa;


Mama;


Eigenlijk had ik het best naar mijn zin daar in Belgie. Ik heb mijn vertrek dan ook zo lang mogelijk gerekt. Er waren al meerdere van mijn broertjes en zusjes met vreemde mensen mee gegaan.
Tot op een dag een Nederlandse mevrouw naar mij kwam kijken. Zij was opzoek naar een hondje voor haar vader, zodat hij een nieuwe vriend had om met hem in de beveiliging te gaan werken. Aangezien zowel mijn vader als moeder in Belgie in de beveiliging werken voor het Belgische leger dacht deze mevrouw dat ik dat ook wel zou kunnen. Nadat zij even met het baasje van papa en mama gepraat had ben ik dan ook met haar mee gegaan naar haar vader om daar te gaan wonen.

Ik heb niet zo lang bij deze meneer in Nederland gewoont en weet er ook niet meer zoveel van. Gelukkig maar want heel leuk heb ik het er volgens mij niet zo gehad. Ik heb uit verhalen begrepen dat deze meneer waarschijnlijk veel te vroeg is begonnen met het trainen van mij en ik bij hem thuis eigenlijk voor het grootste deel in een hok gezeten heb dat ze een kennel noemde.
Na een tijdje bij deze meneer te zijn gebleven heeft hij mij naar zijn vader gebracht en heeft hij voor mij een advertentie op Marktplaats gezet om te zoeken naar een nieuw baasje. Eigenlijk weet ik nog steeds niet zo goed wat ik fout gedaan heb dat dit baasje niet van mij wou houden.
Ik heb een paar maandjes bij de vader van die man gewoont en toen kwamen er ineens een meneer en een mevrouw naar mij kijken.
Zij hadden de advertentie op Marktplaats gezien en waren al een tijdje naar een hond opzoek.
Na even geknuffeld met en gekeken te hebben naar deze meneer en mevrouw ben ik een stukje met ze gaan wandelen. Dat wandelen was wel leuk, maar ik was best een beetje bang omdat ik niet precies wist wat er allemaal aan het gebeuren was. Toen we klaar waren met wandelen wouden ze mij zelfs nog in een auto stoppen ook. Hier had ik egenlijk helemaal niet zo'n zin in. Tot nu toe hadden auto's mij alleen maar naar nare plekken gebracht. Na lang denken heb ik mij dan laten overhalen om voor in de auto te gaan zitten dicht bij de mevrouw die ook in de auto zat. Gelukkig hoefden we niet zo lang in de auto te zitten, want ik vond het wel heel spannend.Na zo'n 20 voor mij hele lange minuten mocht ik eindelijk weer uit de auto. Ik werd door mijn nieuwe baasjes mee naar binnen genomen. Er werd een dekbed voor mij gehaald en ik kreeg een grote bak met water en eentje met brokken. Zou dit mijn nieuwe huisje worden, zou ik hier dan na anderhalf jaar eindelijk mogen blijven wonen? Ik vond het allemaal maar heel spannend en wist nog niet zo goed wat ik er mee aan moest. Gelukkig waren die meneer en mevrouw wel heel aardig voor mij. Wanneer het mij te spannend werd kon ik mij dan gelukkig ook bij deze mensen verstoppen.Zo nu weten jullie hoe de eerste anderhalf jaar van mijn leventje is gelopen. Ik moet nu weer even aan wat struiken gaan ruiken en wat boompjes gaan markeren dus ik vertel jullie een volgende keer wel hoe mijn verhaal verder is gegaan.

Groetjes en een poot van Marco

Door honden page profiel HugoHugo op 23 november om 14:07Hallo Marco, Ik heb je verhaal gelezen en ik heb er echt van genoten. Mijn baasje heet Marian en ik heet Bas, ik ben een Boerenfox en ik heb gisteren de dierenarts gebeten omdat ik het niet leuk vond om op die tafel te staan. Gelukkig viel het wel mee. En nu heeft mijn baasje een afspraak gemaakt om mij te laten castreren, maar mijn baasje heeft het er wel moeilijk mee. Ze weet niet of ze er wel goed aan doet. Bas is 14,5 maand en een lieve Reu Groetjes van Bas en Marian

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Marco

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Marco's verhaal

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Hugo:
Marco's verhaal


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^