Romana

Dogboek > Romana

Hoi Ik ben Leonie en wil graag kijken of het mij lukt een dagboekje over Romana bij te houden.
Goed here we go!!

Toen ik zaterdag 19 November op een markt in Spanje liep kwam er een klein uitgemergeld hondje naar me toe wankelen,voor mijn voeten zakte zij door haar pootjes .Ik schrok over de toestand waarin het hondje verkeerde, heb nog nooit zo iets gezien.
Ik heb haar opgepakt en meteen kroop ze tegen mij en en likte mijn hand, Ik wilde dit schatje een goed thuis geven dus besloot ik haar mee te nemen.
Bij de dieren winkel meteen champo gekocht want natuurlijk had ze vlooitjes.
Thuis aangekomen werden we vrolijk begroet door onze 2 jaar jonge boufier hij vond onze nieuwe aanwinst meteen erg interesant.
Nadat het hondje wat had gegeten en geslapen even in het bad gedaan dit vond ze maar niets, maar het afdrogen op schoot was wel erg gezellig!
We besloten haar nog geen naam te geven omdat we niet zeker wisten of ze de volgende dag zou halen.
Gelukkig gind de nacht samen met Bello haar grootte broer goed . Ze was veel levendiger en stond een stuk steviger op haar pootjes en toen ze me zag begon ze rondjes te draaien en te kwispelen wat wilde ze graag eten! omdat alles goed ging en ze de hele dag levendig was besloten we haar een naam te geven!
We gaven haar de naam Romana naar het plaatsje (la Romana) waar ze mij als baasje uit zocht.
Voor Bello is ze niet bang, maar ze laat wel merken dat hij het wat rustiger aan moet doen!
Ze eet als een reiger, en Bello moet op passen dat zij de kipkarkassen niet onder zijn neus weg pikt, dus we geven ze om problemen te voorkomen maar appart eten!
Gisteren 21 November gebeurde er iets heel liefs!!
Bello lag onder de tavel te slapen, en Romana ging tissen zijn poten liggen en Bello vond dit prima!
Heb er helaas geen foto van kunnen maken, want ik wilde hen niet uit de slaap halen.
Romana vandaag even gewogen hier op de weegschaal en ze weegt 3 kilo.
Vandaag 22 November heeft ze even geprobeerd met Bello te spelen in de tuin, maar dat werdt haar snel te wild en Bello kreeg een waarschuwing van haar. ;-)
Ze begint al aardig aan haar naam te wennen en buiten aan de riem wandelen gaat ook goed :-)
Alleen aan wind en regen heeft mevrouw de pest en krijg ik haar bijna niet aan het lopen dat gaat wat worden in Nederlad ;-)
Vandaag gaan we met haar naar een dierenarts in Aspe voor een controle en de nogige prikjes en bloed afname om te kijken of ze geen hart worm heeft.
Ze ligt nu heerlijk in haar mandje naast mij op de bank, wilde haar eigenlijk niet op de bank, maar kennelijk s ze dat gewent, nou dan maar met haar mandje op de bank dat vind ik minder erg.
Goed dit was het voor nu tot snel!
Groetjes van Romana Bello en Leonie

Door honden page profiel RomanaRomana op 22 november om 10:41Hoi leuk dat je een berichtje achter laat! Romana ik ben een spaanse mix (in nederland zou men vuilnisbakken ras zeggen) Bello is een Boufier en hij is 2 jaar. Groetjes Romana

ahhh wat lief wat voor ras is romana, en welk ras is bello? zit je nu nog in spanje of in nerderland al????? sorry ik ben nogal een beetje nieuwschierig! maar het was ook wel een leuk verhaal! veel geluk nog met romana en bello! groetjes iris

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Romana

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Romana:
Romana


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^