Zoe

Dogboek > Zoe

Goeie middag

ik heb 16 september mijn hondje Zoe moeten laten inslapen.
wat hebben we gehuilt.
ik heb haar 5 jaar mogen hebben veel te kort.
ze had al rugproblemen een hernia maar kon goed verder daarmee dan gingen we een spuit halen bij de dierenarts en dan kon ze er weer tegen aan.

maar nu ging ze krom lopen en ze bleef krom toen zijn we naar de dierenarts geweest blijkt dat ze een hersenbloeding of een hersen beschadeging heeft gehad ze had geen pijn maar zo kon het ook niet dus hebben we de beslissing moeten nemen wat is dat vervelend.
het was echt ons kindje.

we hebben nog een hondje Lizzy van 7 die nooit alenig was geweest die die ging zoeken en levenloos op de bank liggen we hoorden van verschillende mensen dat een hond ook dood kan gaan van eenzaamheid.
en dat wilde we natuurlijk ook niet dus hebben we
zondag een hondje dushi bijgehaalt echt een scheetje dus nu een nieuw cameraatje voor onze Lizzy...
ze is er echt blij mee gelukkig

groetjes en een poot van ons

de foto is van onze Zoe

Door honden page profiel MoniqueMonique op 20 september om 14:39



Wat erg! Heel veel sterkte met dit verlies, dit doet pijn... Gelukkig heeft ze bij menses geleefd die van haar hebben gehouden! Veel succes met het nieuwe hondje! een grote virituele knuffel en een digitale poot van rahna.

dat is spijtig, het is nooit makkelijk om de juiste beslissing te nemen als het gaat om een dierbaar jong hondje. Heel veel succes met het nieuwe hondje, fijn dat je ander hondje er al goed mee om kan gaan. Liefs het vrouwke van Yenzo de Labrador

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Zoe
Zoe

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Monique:
Zoe
Heel KNAP


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^