Eindelijk, na al die jaren.

Dogboek > Eindelijk, na al die jaren.

Hey,
Ik heb eindelijk mijn pup gekregen .
Dit is mijn verhaal

Ik wilde al heel lang een puppy, ik bleef maar zeuren en zeuren, en ik ging steeds meer honden boeken lezen en mn eerste werkstuk ging er over & toen kwam ik achter de entlebucher sennenhond. Mijn gerbils waren toen overleden , Maar van mn ouders mog ik een nieuw huisdier dus de entlebucher mijn ouders en ik dachten dat we hem zo hadden maar nee, Ik schreef me in op de wacht lijst en ik stond toen geloof ik op nummer 39, na 2 en een halfjaar eindelijk op nummer een en 19 juli 2011 was het zover eindelijk was mijn Flip geboren! Iedereen op de ras vereniging had het over mij, omdat ik zo vol bleef houden (ik was daar niet bij maar kenissen van de pup bemiddeling )

Mijn ouder zijden van wil je niet voor een ander ras gaan, maar nee ik wilde echt een entlebucher!

En 9 september kwam hij thuis de eerste nacht ging perfect! Maar 1x gejankt op de eerste nacht ik lag wel naast hem op de bank. Maar hij had ook geen broertjes en zusjes dus daarom huilde die ook niet zoveel (denk ik dan)
& de auto reis ging perfect het was 3uur rijden naar groningen . Ik dacht dat hij er uit moest om te plassen maar hij deed niks heeft ook heel de reis niks gedaan eigelijk alleen maar geslapen net als ik (flip zat om mijn schoot :P)

Flip is dinsdag achtweken en ik heb hem nu al zit geleerd binnen een dag , ben nu met af bezig dat gaat wat lastiger maar het lukt wel!

We gaan ook naar puppy cursus bij Martin Gaus alleen die is tot 20september op vakantie dus tot die tijd train & socialiseer ik hem zelf.


Zo dit was mijn verhaal (De mensen van de pup bemiddeling zeiden ook dat ik Overal pech had , was ook wel zo )


Er komen nog foto's op mijn profiel te staan

Door honden page profiel *~Thomas~&~Flip~4~ever~**~Thomas~&~Flip~4~ever~* op 11 september om 19:37



Je doet gat goed jongen, heel goed van jou dat je zo trots en geduldig bent blijven wachten. Je krijgt er heel veel liefde voor terug en je krijgt een goede hondentrainer zo te lezen! Maar volgens mij kun jij het ook al heel goed. haha!! Welkom op Hondenpage en we hopen nog verhalen van je te lezen. Liefs imke, eigenares van drie honden, waarvan een pup van 15 weken.

wat heb je veel geduld gehad!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Flip

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Eindelijk, na al die jaren.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van *~Thomas~&~Flip~4~ever~*:
Eindelijk, na al die jaren.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^