Wandeling Ede, Ginkelse hei.

Dogboek > Wandeling Ede, Ginkelse hei.

Doordat ik veel in het weekend moet werken komt het er niet altijd van dat ik met een "hondenclub" kan gaan wandelen, maar afgelopen zaterdag was het weer eens zover.
We gingen met zijn drieën gezellig naar de Ginkelse hei in Ede.
Ik ben aan deze wandeling gekomen via de grotehondenwandelclub op hyves.
De weersverwachting was goed, zelfs zo goed dat de zon zou schijnen, wie had verwacht dat het zo warm zou zijn... Maar dat hield ons niet tegen.
Vrijdagavond had ik nog een late dienst, dus het zou een kort nachtje worden, maar dat heb ik voor mijn jongens over. 'S morgens eerst de honden kort uitgelaten, een ontbijtje genuttigd, alles bij elkaar geraapt (o.a. snoepjes om te belonen en vooral veel water voor de jongens).
En opweg, het was een klein uurtje rijden, maar Baco en Nanook vinden het alletwee niet erg om in de auto te zitten/liggen. Daar aangekomen was het natuurlijk meteen feest, allemaal nieuwe honden om kennis mee te maken. We moesten nog even wachten tot iedereen er was en toen begonnen we aan de wandeling. Gelukkig heeft het de laatste tijd veel geregend en lagen er hier en daar nog wat plassen water ter verkoeling voor de honden, want anders was het echt veel te warm geweest. Maar ondanks het mooie warme weer hebben de jongens super genoten van de wandeling. Het vrouwtje trouwens ook, het is een prachtige omgeving om te wandelen en de honden kunnen lekker los lopen. We hielden ook regelmatig pauze zodat de honden wat konden drinken en even uitrusten. Hoewel sommige het dan weer te druk hadden met een stok of met elkaar. Bij de auto's terug gekomen kregen we van de organisatie nog wat te drinken en een plakje cake en de honden kregen een tractatie ter ere van de verjaardag van een van de honden. Op de terugweg lagen ze natuurlijk alletwee knock out, helemaal voldaan van een superwandeling met allemaal nieuwe vriendjes. Het was een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Over een weekje gaan we met een bernerclub naar het strand. Dat zal voor Nanook helemaal een ervaring worden, want die heeft de zee nog nooit gezien. Hopelijk zit het weer dan ook weer mee. (Foto's volgen op mijn profiel)
Groetjes Claudia, Baco & Nanook.

Door honden page profiel Claudia, Baco & NanookClaudia, Baco & Nanook op 07 september om 14:38



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Wandeling Ede, Ginkelse hei.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Claudia, Baco & Nanook:
Wandeling Ede, Ginkelse hei.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^