De boel op stelten!

Dogboek > De boel op stelten!

Mijn baasje heeft een mooie kamer voor mij gemaakt voor de nacht.
Ik mag in de bijkeuken slapen in een grote mand met heerlijke zachte kussens. Ook heeft hij een hekje gemaakt zodat ik niet ongevraagd de voorraad kast van mijn mensen vrienden kan plunderen, beetje jammer maar het zal wel beter zijn zo.
Op zich wel een goed plekje zo hoor, ze hebben wat speelgoed in mijn mand gedaan en ook mijn voer en drink bakken staan hier.

Wanneer iedereen naar bed ging was het de bedoeling dat ik hier dus ging slapen, helemaal alleen. Zonder mijn mama, broertjes en zusjes en mijn nieuwe familie. Dat was echt heeeeeel spannend. Heb flink gepiept en geblaft. Wat ik niet wist is dat het vrouwtje naast mij in de woonkamer op de bank lag te luisteren naar hoe ik het deed. Ik voelde me alleen. Na 2 nachten in mijn mand te hebben "geslapen" en de hele nacht flink gepiept te hebben kreeg ik een bench in mijn kamer. Dat voelde al een stuk beter.

Nu 4 weken later en met het geheim van een klok die opgehangen is in mijn kamer, het tik geluid vind ik heerlijk, gaat het veeeel beter. Inmiddels slaap ik al van een uurtje of 11 's avonds tot 7 uur 's ochtends door en hou ik het droog! Mijn mensen vrienden zijn super trots op mij en ook erg blij dat ook zij weer lekker kunnen slapen. Ze kregen steeds grotere wallen en een korter lontje.
Na de boel dus flink op stelten te hebben gezet de eerste 2 weken doe ik het nu ontzettend goed. Iedereeen blij!

Door honden page profiel gideon en esthergideon en esther op 19 juli om 14:17



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • koos

Foto's

De boel op stelten!
De boel op stelten!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van gideon en esther:
Volksverhuizing
Koos op ontdekking.
Beesten boel
De boel op stelten!
Hier ben ik dan!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^