Dierenarts

Dogboek > Dierenarts

Gisteren naar de dierenarts geweest om de 2 meiden husky's te laten steriliseren, Sam en Tessa moesten hun jaarlijkse inenting weer hebben, dus met 3 honden richting dierenarts, eerst werd Sam onderzocht, zijn gebit zag er mooi uit voor zijn leeftijd (11 jaar), en alles klonk verder goed, en kreeg zijn inenting, toen werd Tessa onderzocht, gebit was iets slechter dan die van Sam, maar nog netjes, toen werd naar het hartje geluisterd, ze heeft een hartruis, daar schrik je dan best van, ze is zo actief en hadden het bij haar niet verwacht, toen kreeg ze haar enting, toen was Bayca aan de beurt, even naar het hart geluisterd en toen kreeg ze haar verdoving, ze was snel vertrokken.
Op naar huis om Sam en Tessa thuis af te zetten en om Shadow op te halen voor de sterilisatie, ook zij werd eerst onderzocht, en kreeg daarna haar verdoving maar ze wilde zich niet overgeven en blijf vechten tegen de verdoving, waarschijnlijk hoorde ze Bayca op de achtergrond, want die werd alweer wakker van de narcose, toen nog maar een beetje extra verdoving erin en ja hoor daar ging ze.
Toen mocht ik even bij Bayca kijken, maar ze was nog te suf om mee naar huis te mogen, even in de wachtkamer gewacht met een bakkie thee, en toen knapte Bayca ook op, en mocht ze mee naar huis, een maal thuis duurde het een half uur toen het volgende telefoontje kwam dat ook Shadow weer opgehaald mocht worden.

Door honden page profiel IngridvkIngridvk op 07 juni om 12:05



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Dierenarts

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Ingridvk:
Dierenarts


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^