Bezoek aan de Paranormaalbeurs

Dogboek > Bezoek aan de Paranormaalbeurs

De eerste dag was al zo leuk. Mijn eerste aurafoto. Het consult wat er uitkwam was creepy. Ik zal niks erover zeggen want het is nogal persoonlijk.
Voor Shanti, een hele goede vriendin was het al net zo creepy. Echt super gewoon.


Daarom moest ik gewoon terug op 2 mei, samen met mijn moeder. Opnieuw aurafoto's laten maken en al zoveel verandering. Mijn moeders consult was al net zo creepy. Je staat met je bek vol tanden dat iemand die jou niet kent je eigenlijk zo goed kent. Misschien wel beter dan jij zelf.

Daarna ben ik naar een dierenparagnost/paragnost geweest. Heb 2 foto's laten zien. Van mijn overleden oma, en van mijn overleden hondje. Mijn oma is persoonlijk maar ik vertel je graag over mijn hondje.

Het eerste wat ze zei is dat ons hondje onwijs verwent was geweest en dat ze dat zelf ook wist. Ze was de prinses op de erwt en zo gedroeg ze zich ook. Ze voelde zich daardoor heel wat en kon nogal fel zijn (dat klopt als mensen langsliepen etc.)
Ze vertelde dat ze echt totaal niet van nagelsknippen hield (klopt ook).

Toen zei ze dat ze een opblaasbadje zag, zo eentje voor kleine kindjes. (wij hadden die vaak in de zomer in de tuin staan of op vakantie zodat ze lekker kon baden voor de hitte), ze vertelde dat ze het heerlijk vond en dat ze ervan genoot.

Toen vertelde ze dat ze ook een ouderwetse campingstoeltje zag die voor haar was, daar lag iets op en dat moest eraf van haar. Ze ging lopen graven totdat het weg was en dan was het goed. Ze had er namelijk een hekel aan (klopt we lagen een handdoek op de stoel, meestal als ze nat was)

Ze zei dat ons hondje ons heel dankbaar was dat we haar begraven hadden en een steentje hebben gegeven. Ze had zich geen beter leven voor kunnen stellen (klopt we hadden haar begraven op de dierenbegraafplaats.)

Ze vertelde dat debbie de laatste jaren steeds meer naar mij toetrok (dat klopt ook).

Na het consult vroeg ze mij of ik soms tekende. (klopt) Ze wist dat ik bepaalde gaven had.
Ze zei ook dat ik kleuren (aura's) kon zien.
Dat klopte natuurlijk ook.

Dit consult was zoooo creepy maar ik ben zo blij dat ik dit heb laten doen

De bevestiging is goed. Mijn hondje heeft laten weten wat ze wel en niet leuk vond. En dat ze zelf vond dat ze geen beter leven had kunnen wensen. We hebben bevestiging dat ze er blij en dankbaar voor was dat we haar een plekje hebben gegeven op de begraafpaats.

Ze heeft laten weten dat ze nog steeds bij ons is.

Door honden page profiel Corina Corina op 01 juni om 14:44



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Bezoek aan de  Paranormaalbeurs
Bezoek aan de Paranormaalbeurs
Bezoek aan de  Paranormaalbeurs
Bezoek aan de Paranormaalbeurs

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^