Honden woordenboek

Dogboek > Honden woordenboek

Honden woordenboek


Riem:
Een lijn die aan je halsband vastzit, waardoor je mensen mee kan nemen naar waar jij maar heen wilt

Hondenbed:
Elk zacht, schoon oppervlak, zoals de witte beddensprei in de logeerkamer of de nieuwe bank in de woonkamer.

Kwijlen:
Dit is wat je doet als mensen iets te eten hebben en jij niet. Om dit goed te doen, moet je zo dichtbij als mogelijk gaan zitten, zielig kijken en het kwijl op de vloer laten druppen, of beter nog..bij hen op schoot!

Snuffelen:
Een sociale gewoonte om te gebruiken als je andere honden ontmoet. Plaats je neus zo dicht mogelijk bij het achtereind van een andere hond en inhaleer diep, herhaal dit meerdere keren, of tot je mens je laat stoppen.


Vuilnisbak:
Een bak die je buren 1 keer per week buiten zetten om je slimheid te testen. Je moet op je achterpoten gaan staan en proberen met je neus de deksel eraf te duwen. Als je dit goed doet, word je beloond met boterpapiertjes om te verscheuren, soepbotten en uitgedroogd brood om te eten.

Fietsen:
Dit zijn machines op twee wielen, uitgevonden om je conditie op peil te houden. Om het maximale aerobic resultaat te behalen, moet je je achter een struik verstoppen tot er 1 langskomt, dan ren je er luid blaffend een paar meter achteraan, ongeveer tot de persoon zwenkt en valt, dan loop je trots weg.

Hier:
Dit overkomt honden waarvan de baas wil dat de hond binnen komt en de hond buiten wil blijven. De symptomen zijn inclusief het staren naar die persoon en dan het rennen in de tegenovergestelde richting of het plat gaan liggen.


Onweer:
Dit is het signaal dat de wereld ten onder gaat! Mensen blijven wonderbaarlijk kalm tijdens het onweer, dus het is noodzakelijk om hen te waarschuwen voor het gevaar door voortdurend te rillen, rond te kijken, tegen ze aan te gaan zitten en ze overal te volgen.

Prullenbak:
Een hondenspeeltje gevuld met papier, enveloppen en oude snoepwikkels. Als je je verveelt, draai je het mandje om en sleep je alle papieren door het hele huis (ze kapotscheuren geeft een nog leuker effect) tot je baas thuiskomt.

Bankstellen:
Zijn voor honden, als wat servetjes zijn voor mensen. Na het eten is het netjes om langs de bank heen en weer te schuren met je snoet en je poten af te vegen.


Bad:
Dit is een proces waarbij mensen de vloer, de muren en zichzelf drijfnat maken. Je kunt ze helpen door vaak en hard te schudden.

Leunen:
De reactie van elke nette hond op het woord "zit !" e/o "blijf!", vooral als de baas gekleed is voor een avondje uit. Heel effectief voor ze naar gala-avonden gaan. Werkt vooral goed in combinatie met kwijlen (zie boven).

Stoten:
De beste manier om aandacht te krijgen, vooral wanneer ze net een vers kopje koffie of thee hebben.

Liefde:
Is een gevoel van intense aantrekkingskracht, vrij om te geven, zonder grenzen. De beste manier om je liefde uit te drukken is om met je staart te kwispelen. Als je geluk hebt, houd een mens ook van jou!

Door honden page profiel Erna & GidoErna & Gido op 12 maart om 11:26



:D

riem haha:D fiets hihi :)

leuk zeg! :)

Luek stukje ha ha

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Honden woordenboek

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Erna & Gido:
Honden woordenboek


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^