Ik heb de hele nacht door geslapen!

Dogboek > Ik heb de hele nacht door geslapen!

Hoi,

Ik ben Toto en woon sinds kort bij mijn baasje Renate, ze is heel lief voor me en ik heb al veel geleerd van haar. Zo weet ik al heel goed waar mijn mandje en bench voor zijn en ik kan al goed aangeven of ik naar buiten moet of niet, terwijl ik pas 9 weekjes oud ben.

Vanmorgen was Renate heel erg trots op mij want zij schrok wakker om 7 uur en dacht "he hoe laat is het" Toen zij op haar wekker keek was ze helemaal verbaast 7 uur. Vol trots kwam ze mij begroeten en een goede morgen wensen want ja wel ik heb vannacht doorgeslapen en ik ben helemaal droog gebleven. Ik ben zo'n beetje de hemel ingeprezen dus volgens mij is mijn baasje best wel trots op mij.

Ik ga vanavond weer net zo goed proberen te slapen als gister, want ik wil morgen ochtend ook wel weer zo'n begroeting :-)

Door honden page profiel Renate en TotoRenate en Toto op 18 februari om 13:46dat is al heel snel en erg knap van jou hoor. Ik hoop voor jou dat het zo goed blijf gaan. groetjes cocoflanel en van alle vier de hondjes een pootje

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Toto

Foto's

Ik heb de hele nacht door geslapen!
Ik heb de hele nacht door geslapen!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Renate en Toto:
Tijd voor een update
Ik heb de hele nacht door geslapen!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^