puppy Raysa

Dogboek > puppy Raysa

Kom ik vandaag naar beneden, zit Raysa super keurig in haar mandje,met haar oortjes omhoog. Kwisepelen dat ze deed! Ben super blij met haar, alleen we zijn druk bezig om haar af te leren om te bijten. Ze kan 'zit' en 'poot' nu al heel goed, een speeltje terug brengen kan ze ook al. Nu verder met 'af'. Maandag moeten we met haar voor haar 2e inenting. Spannend, ben benieuwd hoe ze gaat reageren. Ze word steeds ondeugender buiten, normaal liep ze achter je aan, alleen nu gaat ze toch wat meer haar eigen weg, dus maar oefenen met het riempje!
Gister ging ik met Shéda en Raysa wandelen, en ging langs de kat van onze buren, dat beest is eng! Die ging achter Raysa aan :| Ze dacht zeker dat het een rat ofzo was.. :'( gemene kat!
Ook gister Shéda geleerd om de deur dicht én open te doen, het open doen gaat goed, alleen dicht doen vind ze nog wat moeilijk. Dus vandaag maar weer aan de slag!
Wil graag Shéda allemaal aparte kunstjes leren, ze leert super snel, dus da tis wel fijn!

Nou dus ik ga vandaag weer bezig met trainen, wens me succes! haha. Nu ligt ze lekker bij mij te slapen, kijk de foto! hahaha maf beestje is het!

Groetjes!

Door honden page profiel IlseIlse op 15 december om 11:39



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

puppy Raysa
puppy Raysa

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Ilse:
puppy Raysa


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^