kleine hondjes worden groot..

Dogboek > kleine hondjes worden groot..

Ik herriner het me nog als de dag van gisteren dat ik hem voor de eerste keer zag bij de fokker toen ie 4 weken oud was, hij was nog mooier dan op de foto's die ik zag vanaf dag 1 dat hij was geboren. Darco was het liefste bolletje wol wat erbij zat en het leek eeuwen te duren voor ik je mee naar huis mocht nemen..

Toen begon het feest toen je 8 weken oud was, de plasjes binnen, het piepen snachts in de bench en het achter hem aan hollen zodat ie zich niet zou bezeren of iets verkeerds op zou eten. Iedereen was smoorverliefd op jou en met je kopje schuin en met je lieve oogjes vond ik het meteen een stuk minder erg om je plasjes op te ruimen.

Steeds sneller groeide je op, de nestharen vlogen in het rond en je kreeg al mooie lange haren, naar de puppycursus, mee naar school, in de auto, in de bus en in de trein. Mee uit op wandelingen door het bos en op het strand..

Je puppyvachtje is al weg, je hebt nu mooie lange poten en je verschuilen achter mij hoeft nu niet meer. Het is nu eerder andersom. Wat is de tijd toch snel gegaan.
Soms zou ik nog willen dat je even klein was. Speels ben je nog steeds. Jaja, Mijn kleine jongen is nu al bijna 1 jaar oud. Wat worden kleine hondjes toch verschrikkelijk snel groot...

Door honden page profiel michellemichelle op 28 november om 22:47



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Darco ( Still Got The Blues Of Free Spirit )

Foto's

kleien hondjes worden groot..
kleien hondjes worden groot..

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van michelle:
kleine hondjes worden groot..


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^