verdriet

Dogboek > verdriet

iemand heeft zaterdag,in de middag, mijn scooby dood gereden.Hij heeft hem met minstens 100st.km.op ons veldweg bij ons weiland te pakken gehad.Wat een irrzin,om met honderd op een veldweg te rijen.De weg is niet eens geschikt voor zo'n snellhijd.Wij zijn zo verdrietig en booz,dat we het liefst hadden gewild,dat die man in de ernaast liggende gracht was gereden.Scooby waar gelukkig meteen dood,moest niet leiden,maar ik zie hem nog voor me,hoe hij de zelfte ochtend nog zo blij met zijn baazi ging spelen en rennen,en dan zie ik hem plotzeling smiddags dood op straat liggen,wat een verdriet.Maar hier egypten begrijpt niemand dat verdriet(was doch maar een hond)

Door honden page profiel gabriellagabriella op 22 november om 11:40



Wens je heel veel sterkte om dit te verwerken. Wat een afschuwelijke manier om je hondje zo te verliezen. Fiona

Veel sterkte, en wat en verhaal weer! Hou je maar vast aan de mooie herrineringen van Scooby. En jammer idd dat boosdoener niet in de greppel is gekomen, zou zijn verdiende loon zijn!

Heel veel sterkte met het verlies van je lieve Scooby .Rust zacht lieve Scooby.

viel staerke di naechste zeit..

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij verdriet

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van gabriella:
verdriet
IK ben zielig


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^