Kattenbak hel

Dogboek > Kattenbak hel

Gister was het weer eens zo ver.
Ik kwam thuis van mn werk en de keuken lag bezaaid met kattenkorrels. En de kattenbak was leeg natuurlijk. Zucht, ik wist dat het er maar eentje kon zijn. Zorha. Nouja hij was pas leeggemaakt dus het kon niet veel zijn dacht ik bij mezelf.
S'avonds heeft ze gewoon goed gegeten en er was helemaal niets aan de hand. Tot vanochtend (lees vannacht 04.45u) het ineens ontzettend begon te stinken in de slaapkamer, shit! Ze had al haar urine laten lopen (en dat stonk behoorlijk!). Hup ik naar beneden en bolle naar buiten gelaten, zij gelijk haar ding doen. Ik dacht bij mezelf, ze zal wel weer flink aan de diaree gaan dus beschuitje erin. Ze heeft 2 beschuitjes op met paté. Ik dacht het is mij te vroeg ik ga lekker nog ff terug naar bed voordat de wekker zo gaat. Ik durfde echter niet meer te slapen omdat zorha echt een zorgen kindje is. Dus aangekleed en naar beneden. Weer uitgelaten, nu samen met de andere honden. We waren halverwegen en bleeh, zorha liet een hele hoop kots (meer als die 2 beschuitjes) achter op de stoep (geen zorgen, opgeruimd). Weer haar dingen gedaan en mee naar binnen. Daarna heeft ze nog 2x binnen gespuugd maar verder niet. Ze heeft gelukkig geen koorst en heeft tot nu toe haar eten binnen kunnen houden. Wel is ze super lam, loopt alsof ze super zat is en slaapt veel. Ik hoop maar dat ze snel beter wordt..

Door honden page profiel SabineSabine op 11 februari om 13:21Kyra vanmorgen ook ze had ook gekotst en voor het eerst gepoept in huis bij de achter deur ze was aan de dunne, maar ik weet waar het door komt Kyra kan geen mensen voedsel verdragen heel raar maar waar ik had haar gister avond een beetje roerbak groente gegeven en daar kon mevr. kennelijk niet tegen dus haar mand lag vol met bonen en aardappel en ik had het kunnen weten want 2 maanden geleden had ik haar een heel klein stukje pizza gegeven daar werd ze ook naar van. ik vanmorgen naar de dierenwinkel en ze krijgt nu 2 dagen pens met brokken te eten haar darmen moeten schoon. Ik ben niet iemand die om de haverklap bij de dierenarts zit zolang ze nog speels is en wil spelen en rennen naast mijn scootmobiel is er niks aan de hand denk ik dan maar, en het gekke is vorige week is ze samen met haar vriendinnetje op muizen jacht geweest en heeft ze een muis op gevreten ik was te laat om het haar af te pakken en daar heeft ze weer niks van gekregen. Zolang een hond maar blijft drinken is er niks aan de hand eten komt vanzelf wel weer. succes groetjes Rianne

Skabine Doordat ze aan de diaree is, en alles er uit braakt. Zal ze natuurlijk vocht verliezen. En daarom zo slapjes is, zodat ze ze haast niet meer op haar pootjes kan staan. Als ik jou was zou ik naar de dokter, en in ieder geval iets voor de diaree nemen.Ik zou niet afwachten. Beterschap met haar.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Kattenbak hel
Kattenbak hel

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Sabine:
Kattenbak hel


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^