Twee lieve hondjes!

Dogboek > Twee lieve hondjes!

Ik zal ons eerst voorstellen! Wij, Erik en Ine, zijn gek op duitse herders en hebben er sinds 6 weken 2 in huis. Lara hebben we nu 7 jaar en zij is 11 jaar oud. Een bejaarde dame, maar niet in gedrag! Ze is nog heel fit voor haar leeftijd, wel met een grijs snuitje. Toen wij gingen samenwonen en het huis op orde hadden, wilden we allebei een hond in huis. Dat vinden we allebei geweldig en gezellig. Lara zat in het asiel in Apeldoorn. Daar was ze gebracht door haar vorige eigenaar, die had reuma en kon niet meer voor haar zorgen. Lara had een goede opvoeding gehad, dat konden we meteen merken. Alleen die eendjes, die zorgden ervoor dat ze niet meer wilde luisteren. Nu ze oud is doet ze het niet meer. Spelen heeft ze nooit geleerd, daar is nu wel verandering in gekomen met de komst van onze pup.

Indy is ook een duitse herder, zonder papieren. Die vinden wij namelijk niet belangrijk. 9 weken oud en mocht mee naar onze Lara. Indy vond Lara meteen lief. Andersom niet meteen. Maar na een weekje gingen ze buiten spelen. Wat was ik blij, stond met tranen in mijn ogen te kijken! Mijn twee schatjes konden het met elkaar vinden! Dat is alleen maar verbeterd. In huis wil Lara rust, dat krijgt ze niet altijd van Indy. Indy zit constant de bek van Lara af te lebberen. Daar wordt de oude dame van 11 jaar toch wel een beetje moe van. Maar buiten wil ze niet meer zonder Indy lopen, zo schattig.

Ik kan wel zeggen dat ik helemaal verliefd ben op mijn beide schatjes. Ik hoop dat Indy net zo lief wordt als Lara als ze groot is. Daar moeten we veel tijd in steken!! Maar ik heb altijd gezegd dat ik een puppy wil opvoeden en dat kan ik nu gaan doen. Ik ben helemaal blij.

Groetjes,
Ine en een pootje van Lara en Indy

Door honden page profiel IneIne op 22 september om 13:44



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Twee lieve hondjes!
Twee lieve hondjes!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Ine:
Twee lieve hondjes!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^