Chucky

Dogboek > Chucky

Lieve mensen,

Ik weet niet of dit de juiste plaats is om mijn verhaal te doen.

Twee jaar geleden heeft de toemalige vriendin van mijn zoon een Old Englische mastiff van het internet gehaald, groot was hij wel stoer niet want hij was 10 kilo te licht, dus ondervoed. Een verschrikkelijk lieve grote lobbes en na een goede verzorging zit hij nu iets boven zijn juiste gewicht en... ja ja hij ziet er nu inderdaad wel stoer uit.

Ik weet niet of alle Mastiffs zo zijn maar Chucky is volgens ons en onze vrienden en kennissen de sulligste hond die je maar kunt vinden, SUPER lief voor iedereen.

Nu wil het dat: U las het al de (toemalige)vriendin
het huis heeft verlaten en de hond heeft achtergelaten, mijn zoon is timmerman en gaat om 6 uur van huis en is om 16.30 weer thuis.
Chucky is daardoor de hele dag alleen want wij werken allemaal en Chucky vindt dat niet zo fijn.
Wij houden van Chucky en Chucky houdt van ons maar we mogen niet egoistisch zijn zegt de dierenarts voor Chucky is het beter als we iemand voor hem zoeken die wel een deel van de dag thuis is. Chucky KAN wel de hele dag alleen zijn en zijn behoeftes ophouden maar het is niet leuk, dus als er iemand is die dit leest en denk dat hij of zij nog twee of drie jaar Chucky een fijn thuis wil geven kan dan via dit contact met mij opnemen dan zal ik alles tot in de puntjes uitleggen. Wel moet ik erbij vermelden dat Chucky pretnison heeft van 16,00 euro voor 100 tabletjes en kunsttranen maar dat komt door zijn ras.

Door honden page profiel Jelkje SchoorstraJelkje Schoorstra op 12 september om 23:26



Hoi , ik lees af en toe eens iets uit doggy boek . Fijn dat Chucky terug bekomen is dank zij jullie goede verzorging . Probeer hem eens bij de herplaatsertjes te zetten of gewoon in topic onder rubriek hondenpage. Groetjes Ivonne.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Chucky

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Chucky

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Jelkje Schoorstra:
Chucky


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^