De eerste keer met het pootje omhoog!

Dogboek > De eerste keer met het pootje omhoog!

Hoi!

Een klein maandje geleden is onze keeshond (mannetje) begonnen met puberen. En natuurlijk zoals alle andere mannetjes wil hij lekker stoer doen! Hij probeert natuurlijk tegen een boom te plassen met het pootje omhoog!!
Ik zeg wel, hij probeert! want de eerste keer valt hij wel om zeker !! En dan kijkt hij naar mij alsof het mijn schuld was! :-D HAHA dat was wel grappig!

Nu kan hij al deftig goed plassen! zelfs zonder om te vallen en zonder dat zijn buik helemaal nat is! Fier dat ik ben ! hihi

Groetjes,

Evelien en Frodo!

Door honden page profiel EvelienEvelien op 10 september om 12:59



Hallo evelien, Ik heb hier ook een stoer mannetje (keesje) & ik vroeg me af hoe oud uw hondje was toen het puberen begon? Pip (mijn keesje) is nu namelijk 5maandjes en heeft al zn hele gebitje gewisseld en druk aan het oefenen met zn pootje tijdens het plassen (kan soms wel een week tussen zitten tot hij het nogmaals probeerd). Ik ben gewoon reuze benieuwd vanaf welke leeftijd een keeshondje pubert het begon hier met 3.5 maand. (Met het druk wisselen van de tandjes in ieder geval.)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Frodo

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij De eerste keer met het pootje omhoog!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Evelien:
De eerste keer met het pootje omhoog!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^