Delen

- facebook

- twitter

Herplaatsers en Asielhonden

Let op: geen lid Je bent geen lid van deze club. Klik hier om lid te worden !

Welkom op Herplaatsers en Asielhonden

Welkom bij de herplaats en asielhonden club!

Zit je eraan te denken om ook een herplaatser of asielhond in huis te nemen dan kun je hier je vragen stellen en ervaringen van andere lezen

Heb je al een herplaatser of asielhond, deel dan hier jouw ervaringen.

Alles wat te maken heeft met herplaatsers en asielhonden kan je hier bespreken, ook als je bijvoorbeeld in een asiel werkt kun je hier die ervaringen delen.


EVEN UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE A.U.B.
Isabelle van het forum hier heeft voor vele mensen filmpjes gemaakt van de reeds geplaatste herplaatsers.

Elke keer als 1 van deze filmpjes bekeken wordt krijgt Isabelle daar een paar cent voor. Zij probeert op deze manier een bedrag bij elkaar te sparen om dit vervolgens aan het asiel te doneren.

Een ontzettend lieve aktie van Isabelle, dus mensen kijk de filmpjes zo vaak als kan om de hondjes in het asiel te helpen.

Hieronder de trailer van alle hondjes waar zij een filmpje over heeft gemaakt.

305 ClubLeden

honden foto van Tineke honden foto van Gwennhonden foto van Christa van Drogenhonden foto van Annemie Bo en Monahonden foto van Bernadette Boesveldhonden foto van Jokehonden foto van Guidohonden foto van Judithhonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van YmY en de bende honden foto van Sanniehonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van Ayla & Yunahonden foto van Jill honden foto van ellen honden foto van Sjalothonden foto van Danielle, Pjotr (rip) & Semhonden foto van Zalika's pyreneese berghonden

Bekijk de hele blafbox

Blafbox !

honden foto van Kimberley Ik heb mij alvast voorbarig aangemeld, aangezien wij maandag onze asiel-pup Dana gaan ophalen bij de Reddingsboei!
honden foto van esther willemse we hebben er Zwieber vandaan gehaald kruising bull/staff van 8maanden.zwerver,daaromnoemen we hem Zwieber(tje)Toppertje!
honden foto van Carrie's doggies Eigenlijk vind ik herplaatsters maar akelig woord haha
honden foto van Carrie's doggies ik ben een zoeker naar een lief dierke, heb daarvoor wel dieren gehad die eerder ander thuis hadden
honden foto van Julika en Rakker heb me net aangemeld, Rakker is een herplaatser

Club foto's

Lola Spike ook een herplaatser herplaastser boris herplaatser cobus herplaaster lola hier lola de herplaaster scotty Balou Spike ! luie rubio, het blijft een spanjaard ;-) max en zijn ik-wil-een-koekje-show max en zijn ik-wil-een-koekje-show De 'Griekse' Engelse Setter Harry
Voeg een foto toe

Over deze club !

Eigenaars en mods: Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara*** (eigenaar), Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje (eigenaar)
De laatste activiteit was op 22 juni 2015 om 20:04
Deze club is aangemaakt op 24 november 2010 om 00:42.

Home | Registreren |