Delen

- facebook

- twitter

Hond vermist

Op deze pagina vind je een overzicht van vermiste honden die bekend zijn op de HondenPage. Je kunt als website eigenaar ook meedoen om snel een hond terug te vinden. Plaats de vermiste honden widget dus meteen op jou website !!
Om een oproep te plaatsen moet je eerst inlogggen. zo kun je altijd je eigen oproep aanpassen en foto's toevoegen

Overzicht vermiste Honden


Fellow vermist 
Fellow vermist
FELLOW VERMIST !!! Om 9.30 voor het laatste gezien in Beatrixpark te Almere bij de gateway. Hij werd achterna gezeten door een Deense dog en is toen in paniek weg gevlucht. Hij heeft zijn halsband met penning om. HELP mij als je blieft om hem terug te vinden.
Flow, Pip & ik

jazz Buitenhuis vermist 
jazz Buitenhuis vermist
Op 23 november is Jazz weggelopen en niet meer terug gezien. Gedacht wordt dan ook dat iemand Jazz mee heeft genomen.Inmiddels heeft het baasje een beloning uitgeloofd van 5000,00euro want ze wil niets liever dan haar maatje terug. Mocht je denken Jazz te zien ,maak een foto en bel met het baasje. Baasje van jazz is Josca Buitenhuis.
Helene en Tybor

Luca vermist
Sinds 19 november rond 13 uur weggelopen vanuit Park Zypendaal Arnhem. Weggelopen tijdens wandeling. Plaatsen waar die is gezien: Schaarsbergen/ Kemperbergerweg/ Bakenbergseweg/ Deelenseweg/ Mariendaal/ Schelmseweg/ Oranjestraat. Als je iets weet of hem gezien hebt laat het ons alsjeblieft weten, eigenaren maken zich ontzettend veel zorgen!!
Simone, Quint en Bo

Bram vermist 
Bram vermist
Woensdag 30 oktober had mijn gehandicapte nicht de glazenwasser aan huis. De achterdeur zit altijd dicht alleen heeft die onnozelaar hem tijdens z’n werkzaamheden open laten staan en is de 1½ jarige teckel ontsnapt en nog steeds niet terecht. - En dat met de windhozen van afgelopen zondag in deze regio van Gelderland - Bram: gecastreerd en gechipt reutje van 18 maand Kleur: peper-zout Omgeving: St. Laurentiuslaan Arnhem Signalement: Ruwharig, wildkleur,in paniek weggerend. M’n nicht is niet mobiel en kan niet zelf gaan zoeken. Ikzelf woon in Friesland - vandaar mijn OPROEP om hulp aan alle Arnhemmers om uit te kijken naar Bram.
Pack Member

Onbekend(gevonden) vermist
Van acht rond half 2 gevonden. Ben jij z'n baasje of ken e mogelijk z'n baasje, neem dan s.p.v. zo snel mogelijk contact met mij op. Marloes
Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Lola vermist 
Lola vermist
Kunnen jullie mee uitkijken naar een vrouwelijke bullmastiff? In de omgeving van Lint (België, Antwerpen) Ze is weggeglipt en vindt de hoogstwaarschijnlijk de weg naar huis niet terug.. Ze is bruin en zwart getijgerd en luistert naar de naam Lola. Als je haar ziet, benader haar best niet. Ze is namelijk enorm schuchter en de kans dat ze verder weg loopt is groot. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het telefoonnummer is van Bert van Geel en staat op zijn fb pagina. Ik (Nicky) ben niet het baasje, zag deze oproep op fb staan.
N & dogs

Dyon vermist Dyon vermist 
In Memory of boxer Dyon, ( vermist
IN MEMORY OF BOXER DYON Afgelopen dinsdag 9 april 2013 is boxer Dyon gevonden in het water. Helaas is hij verdronken vrij kort na zijn verdwijning op 24 februari 2013. Ik wens zijn baasjes heel veel sterkte toe met dit verlies.
Anita***

Wendy vermist
http://www.hondenpage.com/hondenforum/146025/vermist--stabij/schapendoes--(-dokkum).php Vermist stabij/schapendoes in Dokkum Sinds maandag 4 maart missen wij onze hond genaamd Wendy. Ze is 2 jaar en is een kruising tussen een schapendoes en een stabij. Ze is zwart met wit. Volgens omstanders loopt ze rond in de omgeving Woudhorne en zwembad. Helaas elke keer als wij er komen is ze niet meer te vinden. Mochten jullie haar zien, hou haar dan alsjeblieft bij je en neem contact op. Mijn nummer is 642270532 Contactinformatie E-mail adres: [email protected] Mobiele nummer:
Wijna

Mikki (boomer wit) vermist 
Mikki (boomer wit) vermist
Wie heeft mijn hondje (gezien) ? Hij is vermist sinds 25juni 2012 in Roermond. Waarschijnlijk zit hij bij mensen thuis die hem in huis hebben genomen. Mikki is verdwenen op maandagavond. Het is een lief, druk, gek hondje waar iedereen gek op zou zijn. Als iemand hem heeft gezien, laat mij aub iets weten. Ik mis hem heel erg :'(
boomie

LENTE vermist
Lente omgeving Hilversum.. Angels Hilversum .... vanaf 13 januari 2013 LENTE IS VERMIST BIJ JULLIE help haar weer de weg naar huis te vinden... Angels omtrent Lente… zijn er heel veel ontwikkelingen….. BELANGRIJK BERICHT VAN DE EIGENAAR…. Ik heb een kleedje met een pensstaafje op de parkeerplaats gelegd (bij de boom waar ook een flyer op hangt). Heb de hele avond gepost en daarna alvast geflyerd. Er hebben zich diverse kandidaten gemeld om te zoeken. Ik start iig vanaf de parkeerplaats restaurant vliegveld. Moet eerst nog extra flyers drukken op mijn werk. Tijd volgt nog. Als ze gezien wordt graag bellen, waarschijnlijk is ze angstig en loopt weg, dus svp niet benaderen/achtervolgen. Mijn mobiel morgen is 0653711763 Als ze gezien wordt wil dan diegene (of een ander) dit doorbellen? Mijn vriend gaat het coordineren, maar is al wat ouder en geen held met FB. Hij kent de buurt en zal bijhouden waar ze gezien wordt en dat weer doorbellen aan de zoekers. Sorry, ben zelf ook een beginnend FBer MELDINGEN.... Hondje liep rond 16 uur op de Industrieweg loosdrecht Mijn man en zoontje hebben hem geprobeerd te pakken maar hij liet zich niet pakken Hij liep naar de boerderij op de hoek, dus wij dachten dat hij daar hoorde. Zal naar hem uit blijven kijken zo als ik onze hond uit ga laten Hij is dus richting loosdrecht en niet Hollandse rading vanmiddag dit hondje gezien bij de BP op de loosdrechtstweg. Vanmiddag ben ik tijdens een wandeling op de hei bij vliegveld Hilversum mijn hondje Lente kwijtgeraakt. Ze is formaat Jack Russel op hoge poten, zwart wit, ruwharig met extreem grote rechtopstaande oren, teefje met blauw halsbandje en telefoonnummer. Ook gechipt. Iemand had haar ook zien rennen op het fietspad richting Hollandse Rading. Ben met de auto wezen rondrijden, maar niets gezien. Ze is aangemeld bij Amivedi. Ik vrees dat ze zoekend rondrent en geen idee welke kant op. HELP. Ze is rond 15 uur gesignaleerd bij het restaurant vliegveld en later langs het fietspad rennend richting Hollandse Rading Telefoon 0622231511. n.b. hondje Lente is niet van forumlid Loesje, maar Loesje heeft dit hier gemeld om hopelijk te bewerkstelligen dat Lente snel gevonden wordt.
Loesje

Tommie - Teckel zwart/bruin vermist
Tommie : Vermist Melding nummer: 795065 Vermist sinds: 17 november 2012 Aanmelddatum: 20 november 2012 gecastreerd Chip/tatoeage/ring: Chip Signalement: Dwergteckel Straat: strabregtse heide Plaats: Stadsdeel Stratum Eindhoven Meldpunt Telefoonnummer: 088-0064684 Mail meldpunt: Eindhoven e.o. [email protected] n.b. Loesje is niet de eigenaar, maar plaatst dit hier om meer bekendheid te geven aan de vermissing van teckel Tommie.
Loesje

Chic vermist
per 14 november in Heerde. Amivedi: 794012
petra en jack

Jack Russels vermist
Vermist: 2 Jack Russels per 12 Oktober in Ulicoten in Brabant. Kleur: Black and Tan, Geslacht: 2 teven, Roepnaam: Uggy en Puppy, Amivedi:788186/en op MP
petra en jack

Quirine - ruwhaar Teckel vermist
Vermist sinds 3 oktober ruwhaar teckel Quirine. Ze is zwartgetijgerd met tan. Heeft donkere ogen met onderaan in linkeroog stukje blauw. Ze draagt een vlooienband en een roze Rogz halsband met daraan een metalen dog tag. Ze is 4 jaar oud en gesteriliseerd en gechipt. Ze is zoekgeraakt in de zeereep langs het strand ten zuiden van Noordwijk tussen strandopgangen A en B. Voor het laatst gezien zondag 14 oktober omstreeks 15.30 uur op het fietspad aan de Biltlaan in Katwijk vlakbij de Schorpioen. N.B: Quirine heeft dringend medicijnen nodig!!!!!! N.B. De vinder of de persoon met de gouden tip die leidt tot het thuiskomen van Quirine wacht een beloning! [/b] Loesje is niet de eigenaar en kent de eigenaar niet, maar vindt het belangrijk om hier ook melding van dit vermiste hondje te doen.
Loesje

Help mee !!

Als je een eigen website hebt kun je meehelpen om zo snel mogelijk een vermiste hond op te sporen. Plaats de vermiste honden widget op jou website en zodra er een hond vermist is verschijnt deze vanzelf op jou website !. Start nu met de widget wizzard

Home | Registreren |