HondenPage baasje Guido

Over Guido

honden foto van Guido Chitto

Chitto is een Kangal of ook wel eens Anatolische herder genoemd. Maar zelf noem ik hem Kangal. Chitto is een echte Turkse hond die daar is opgegroeid. Hij is met een leeftijd van ongeveer twee maanden over een hek gegooid bij mensen die honden en katten opvangen.

Gelukkig hebben deze mensen hem opgevangen en voor hem gezorgd. Chitto had last van een ontstoken oog en hier aan is hij geopereerd. Ook heeft hij last gehad van zijn huid en is dit gelukkig helemaal weg. In september 2014 is Chitto overgevlogen naar Duitsland en vandaar uit afgereisd naar Balkbrug waar hij erg kort in de opvang is geweest. Wij zagen Chitto op de site staan en waren gelijk helemaal weg van hem. Natuurlijk wezen kijken en toen waren we verkocht. Half september is Chitto bij ons in huis gekomen en heeft hij het goed voor elkaar.

Op de zaterdagen als de grote baas thuis is gaan Chitto naar de hondenschool waar hij veel dingen al heeft geleerd en nog zal leren. Chitto is een lieve hond met een eigen wil en eigenwijs karakter. Maar dat sluit dan ook helemaal aan op de baasjes.

Krabbels aan Guido


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Guido heeft 37 ontvangen.

Berichten en online status
Guido was voor het laatst online 9 jaar, 3 maanden, 1 weken, 6 dagen, 22 uur, 27 minuten, 40 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Chitto onze Kangal honden foto In de ochtendmist aan het rennen op het veld waar Chitto heerlijk vol gas kan gaan!
honden foto Vanochtend deze prachtige foto gemaakt van Chitto tijdens het lopen.
Guido heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Chitto


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^