HondenPage baasje Petra

Wat schreven de vrienden van Petra op het forum

honden page profiel AnjaAnja schreef in Hondenkar achter de auto.
Wij hebben er ook vaak aan lopen denken, we willen graag een nieuwe auto maar met die modderhonden van ons heeft het geen enkele zin. Ken veel mensen die hem hebben en indd de honden gaan er graag in. Op you tube staat een film waar ze een camera in hebben in een kar en de honden slapen er rustig in.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Honden los bij hondenschool?
Bij ons mogen de honden ook niet los spelen, dit ivm dat er duidelijkheid moet zijn dat het een trainingsveld is dus er moet gewerkt worden. Je heb kans dat als ze met elkaar daar mogen spelen de honde in de les gaan klooien omdat ze willen spelen?
honden page profiel AnjaAnja schreef in Duitse staande teef zoekt nieuw thuis
Jachtraining is totaal niet hard, ga er maar eens kijken dan kun je oordelen, het is juist erg goed om zeker met een Duitse te werken en geloof me maar ik ken de Duitse als geen ander, zit er midden in al heb ik zelf vizsla's. Hoe meer bezig je met ze bent hoe gelukkiger ze zijn en zullen dan een veel makkelijker hond worden.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Hoe vaak laat jij je hond uit per dag?
Onze honden kunnen de hele dag naar buiten en naar binnen waeer ze willen en daarnaast gaan we elke dag ze wel ergens minstens een uur laten rennen en zwemmen
honden page profiel AnjaAnja schreef in Diren voedselbank
Ik heb in mijn (dieren) winkel wel eens dat voer bijna over datum is en dacht indd geef ik het aan de voedselbank maar die wilde het niet? Omdat mensen die echt geen geld hebben om eten te kopen geen dieren konden hebben gezien de kosten hoog op kunnen lopen. Dus mensen die bij de voedselbank komen zullen schijnbaar hun beesten weg moeten doen maar denk dat mensen dat al zelf doen.
honden page profiel AnjaAnja schreef in royal canin selection croc
Wij verkopen hele pallits croc in de week, het is betaalbaar en alle honden die het eten zijn erg gezond dus gewoon door gaan. Mensen moeten niet zo klagen over de granen enz. Het is maar net zoals je gewent ben.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Echt dringend jullie hulp nodig voor goede herplaatsing
In het asiel hebben ze het niet slecht en vaak werken ze daar ook aan gedragsproblemen, nu ga je een hond herplaatsen met een probleem en dat is niet goed. :)
honden page profiel AnjaAnja schreef in Verwaarloosde honden, paar vraagjes!
Ik zou ze als op dag 1 de eigenaar op vakantie ging foto's maken hoe vies alles is en ze naar het asiel plaatsen, nu ben jij lekker alles aan het doen, de honde herkennen nu hoe het ook kan en vallen daarna weer in het ritme van vroegen, dood en dood zielig, dus ik snap niet dat je ze niet weg brengt.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Waarom hebben jullie gekozen voor het ras dat jullie hebben?
Mijn huidige vriend is allergische voor honden, maar daar ik altijd werkhonden gehad heb was het helaas afglopen, toen kwamen we de vizsla tegen, die hebben geen meit en na div keren naar fokkers te zijn geweest kon mijn vriend er prima tegen. Dus een aktieve hond, werkgericht en van een komt er twee hahahaha
honden page profiel AnjaAnja schreef in Jetty van der Hulst
Vroeger was ze van de koningspoedels en een zeer maar dan ook zeer bekwaamde trimster, denk dat ze nog steeds goed weet waar ze mee bezig is want je komt haar in vele vakbladeren tegen
honden page profiel AnjaAnja schreef in we krijgen weer een pupje :)
Hey die ken ik ook, hier in de straat woont een herder van Gerda een pracht van een pup nou ja die is al weer een jaar hihihihi. Succes met het wachten
honden page profiel AnjaAnja schreef in Help mee de baas zoeken
Ik zal even infomeren
honden page profiel AnjaAnja schreef in Help mee de baas zoeken
Achtergelaten in de Loonse en Drunense duinen... Deel deze foto om erachter te komen wie deze knuffels aan hun lot overlieten... http://i55.photobucket.com/albums/g130/jara_01/mijn%20dier/314078_173512636115720_1655296259_n.jpg Niet meer reageren schijnd dus een heel ander verhaal achter te zitten, dank die gene die meerop gewezen heeft
honden page profiel AnjaAnja schreef in Wandeling Panbos 11-7-'12
Als het op zondag was had ik mee gekunt , op de dag werk ik of je moet de avond willen
honden page profiel AnjaAnja schreef in Hoe lang zit jullie hond alleen?
Hier zelde, misschien een paar uurtjes als we gaan winkelen maar verder niet, voordeel als je ook oudere kinderen in huis heb :-)
honden page profiel AnjaAnja schreef in hoe raakt baco zijn energie kwijt
Heb je wel eens aan behendigheid gedacht, ze hebben daar zoveel afleiding dat ze met jou bezig zijn omdat ze het leuk vinden. Kost voor een hond heel veel energie
honden page profiel AnjaAnja schreef in hoe raakt baco zijn energie kwijt
Ik zou toch maar eens harde maatregelen gaan nemen via een erkent persoon, een hond moet zijn energie kwijt en het stap voor stap met een koekje doen werkt zo te horen niet echt.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Wanneer kwam jullie 2de hond?
Hier zit een jaar tussen, dus een in de pupertijd en de andere pup, nergens last van gehad, Ze hebben ieder een ander karakter en niks van elkaar over genomen. Zou het zo weer doen.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Vlees in brok
Of dit indd zo is, anders is het volgens mij geen natuurvoeding meer.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Vlees in brok
Ik hoorde laatst dat in natuurlijke brok weer geen natuurlijk vlees zit in die zin van kip is plofkip, overige vlees zitten hormonen toegediende dieren bij. Ik krijg van de natuurvoeding niet echt een duidelijk antwoord.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Shiba inu opvoeding
Het hoort indd wel bij het ras, maar vele pups hebben el speels bijtgedrag, even hulp zoeken bij een hondenschool die zen de hond en dan kunnen ze advies geven, hier blind antwoord geven is moeilijk want wij zien niet de verhouding pup baas.
honden page profiel AnjaAnja schreef in tweede hond, zondag pup kijken.. reu of teef?
Je kunt makkelijk je teefje uitzoeken en dan voor de eerste loopsheid een ring om de eierstokken laten plaatsen, dit is een kleine ingreep en heeft geen invloed op het lichaam. Jara van ons is ook zo geholpen en ze word zelfs niet dik en nog nooit iets van ee baarmoederontsteking gehad. Onzin dat mensen zeggen beter niet laten helpen want dit of dat maar in de natuur mag ook maar alleen de alfa pups krijgen.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Royal Canin
Waarom vers vlees, ik ken zelfs honden die het goed doen op liddl voer, het is maar net wat je portomonee kan missen. Ik heb zelf een dierenwinkel met allerlij merken en iemer persoon geeft waar de hond het goed op doen, maar royalcanin is zeker geen goedkoop merk.
honden page profiel AnjaAnja schreef in pointer van 5 jaar oud
Dus je hebt er een hond bij? Gefeliciteerd en vele mooie hondenjaren met je roedeld(^_^)b
honden page profiel AnjaAnja schreef in Konijnen
Ja zeker, tuin is helemaal afgezet dus nijn kan lekker naar binnen en naar buiten de hele dag, maar hij loopt wel de honden uit te dagen hoor hihihi
honden page profiel AnjaAnja schreef in Konijnen
Het gaat goed gelukkig, http://i55.photobucket.com/albums/g130/jara_01/Konijn/hondenkonijn048.jpg
honden page profiel AnjaAnja schreef in pointer van 5 jaar oud
Super zeg, gaat vast goed komen succes
honden page profiel AnjaAnja schreef in pointer van 5 jaar oud
Ik ben weg van de poiter maar helaas is de ruimte die een pointer nodig heeft buiten in nederland vaak te klein, het zijn breed lopende honden, dus gaan rustig een uur achter een haas aan. Ik ben ze veel tegen gekomen bij veldwerk en zijn prachtig als je ze over de velden zie rennen. Een hele lieve hond maar buiten niet één van de amkkelijkste, daarom hebben wij voor de vizsla gekozen.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Konijnen
is het konijn een voedster of een ram ??? Daar heb ik nog niet naar gekeken, het is een ras konijn groot zilverkonijn en het ging me om het goed gefokte konijn en niet om het geslacht. Zal morgen even rammelen voor je hihihi.
honden page profiel AnjaAnja schreef in Konijnen
Omgeving utrecht
 

Vrienden van Petra

honden foto van Anja

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^