HondenPage baasje Mirella

Over Mirella

honden foto van Mirella Hoi..

Ik ben Mirella, 17 jaar en ik heb een superlieve Parson Russell Terrier. Zie de foto..

Hij is een hele drukke maar lieve, aanhankelijk hond.

Het is net een circushondje. Hij kan heel veel kunstjes zoals:
Een buiging maken, rollebollen, kusjes geven, opzitten, High five, rondje draaien op zijn achterpootjes, knipogen. En natuurlijk, zitten, liggen, pootjes geven, dood.

Alleen..hij trekt aan de riem, wie heeft de oplossing?
Ook valt hij elk reutje aan, als hij de kans krijgt. Dit krijgen we er helaas niet uit..

Krabbels aan Mirella

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 17 november om 10:40
Die van mij heeft gelukkig geen muilkorf om. Ik houd hem uit de buurt van anderen en zeg altijd dat ze niet aan hem moeten zitten, want daar houdt hij niet van (gaat hij grommen, tanden laten zien). Raki hapt gelukkig niet door, maar heeft wel eens gehapt. Hoe meer je hondengedrag door hebt, hoe meer je signalen ziet die er op wijzen dat de hond bang is of stress heeft. Ik wil ook graag meer leren over de kalmerende signalen.
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 16 november om 22:07
Mirella, Raki is ook zo'n hondje met gebruiksaanwijzing waar ik ook zielsveel van houd. Dus ik begrijp het heel goed! Raki is ook een angstige en onzekere hond die angstagressie laat zien. Hij is ook erg bang voor clickers. Er zijn gedragstherapeuten die werken volgens de kalmerende signalen van Turid Rugaas. Honden zenden kalmerende signalen naar elkaar uit, om conflicten te vermijden. Ook vertonen honden dit om zichzelf te kalmeren. Als jij getraind wordt in het leren herkennen van de signalen bij je hond en ze kunt toepassen om je hond te kalmeren, dan zou dit conflicten tussen de hond en andere honden voorkomen. Misschien helpt het! Esther (kijk bij Baasjes bij moderators) kent vast iemand in jouw buurt, stuur haar anders evene een prive-bericht!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Mirella heeft 54 ontvangen.

Berichten en online status
Mirella was voor het laatst online 9 jaar, 1 maanden, 3 weken, 4 dagen, 6 uur, 37 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^