HondenPage baasje Shirin

Over Shirin

honden foto van Shirin Plaats deze hond
.//^ ^ op je profiel
(/(_•_)) voor te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!!

Lieve honden liefhebber / wandelaar,

Ik ben Shirin en ik word in de zomer 27 jaar. Ik ben een Asperger en een EDSer (Elhers Danlos syndroom) , verder ben ik hoogbegaafd en dyslectisch! Daarom:

Ben ik opzoek naar uitlaatvrijwilligers voor mijn hulphond haar naam is "Lotus", x Golden retriever/? Friese stabij? teefje 2,5 jaar (geholpen). Lotus helpt mij met bijna alle dagelijkse dingen.

Maar om een goede hulphond te kunnen zijn heeft ze echt uitraasttijd nodig, die wij haar vaak niet kunnen geven. Omdat ik volledig rolstoel en gedeelte bed gebonden ben heeft zij aan mij weinig! Ze wil bij mij eigenlijk ook niet echt gaan spelen omdat ze zich dan te veel verplicht voelt mijn te beschermen. Voor mijn man is het te zwaar daar dat hij moeite heeft met lang lopen door een instabiele heup en hij heeft het aan zijn rug en enkels.

Lotus is een energieke, zeer intelligente en af en toe wat ondeugende puber! Ze heeft leiding nodig!

Wie vindt het leuk om elke week een keer of meerdere met mijn meisje te gaan ravotten of op afroep zo nu en dan met haar op sjouw te gaan?! Een enkele keer op haar passen misschien? Ook moet ze af en toe gekampt of gewassen worden.


De tijden dat ik nog mensen nodig heb:

Maandag 8:30-9:30, 12:00-13:00 (dit zijn echt vaste tijden vanwege training om 10:30) en 21:00-21:30
Dinsdag 8:30-9:30 en 11:00-12:00
Woensdag 12:00-13:00, 17:00-17:30 en 21:00-21:30
Donderdag 8:30-9:30
Vrijdag 8:30-9:30, 12:00-13:00 (dit zijn echt vaste tijden vanwege training om 10:30), 17:00-18:00 en 21:00-21:30
Zaterdag 17:00-18:00 en 21:00-21:30
Zondag 8:30-9:30, 12:00-13:00, 17:00-18:00 en 21:00-21:30

Verder zouden er nog andere momenten kunnen zijn dat ik hulp nodig heb bij voorbeeld extra extra lange wandelingen of een oppas voor een dagje als ik ergens heen moet waar Lotus echt niet mee naar toe kan (vanwege hygiëne of veiligheid)

Groetjes, Shirin & Lotus

Krabbels aan Shirin

honden page profiel Ilona & IzaIlona & Iza schreef om 26 april om 10:21
Dankje !
honden page profiel ShirinShirin schreef om 20 april om 08:44
@ Ilona & Robin, die is van stichting hulphond Nederland
honden page profiel Ilona & IzaIlona & Iza schreef om 14 april om 09:30
Hoi Shirin, Ik was toch een beetje geintreseerd in deze foto : http://www.hondenpage.com/foto/foto/101079.jpg Welke stichting komt deze hond vandaan ?:) Hij lijkt namelijk erg op het ras van mijn hond dus was wel benieuwd bij welke stichting ze deze inzetten !
honden page profiel ShirinShirin schreef om 11 april om 17:02
Heel erg bedank allemaal voor jullie steun!!! @ Marie-Rose & Tibootje Mellow is iets minder dan een half jaar bij mij geweest en leerde super snel.. maar hij was bang voor alles, iedereen die binnen kwam kreeg een zeer luide blaf aanval (ook bekenden), hij is bang voor kleine kinderen vooral en ook die werden echt aangevallen met zijn geblaf.. maar dit alles was bij zaak en kwam een extra trianster voor om dat "eruit" krijgen. Maar ook in het hulphond zijn was hij niet goed hij weigerde regelmatig en daar werd ik wanhopig van en mijn man dan weer geïrriteerd we klikt niet als systeem kunnen je het noemen maar Mel kom vooral gewoon niet te lang wat dan ook doen omdat hij zo slim is verveelde een 2 de x iets doen hem al. Verder was hij heel snel 'overprikeld' en heb ik eigenlijk het idee dat hij wel eens autistisch zou kunnen zijn! 3 autisten in 1 huis .. geen goed idee!! Jacobien de gedragtrainster is een tijd met ons bezig geweest toeen hebben we besloten dat Mellow een maandje bij haar zou gaan logeren voor intensievere training na een maand bleek ze "toch nog iets langer nodig te hebben" en na 2 maanden belde ze met het volgende verhaal: Er zit heel veel niet goed bij Mel maar als jij wil dan train ik met jullie door en heb jij over 3 jaar de beste hulphond (Mellow is dan al bijna 3) maar eigenlijk adviseer ik je gezien jou situatie opzoek te gaan naar een nieuwe hond! Maar als je dat niet ziet zitten dan gaan we er gewoon voor! Nu zullen sommige mensen op dit forum mijn een slecht mens vinden .. maar na al de ellende met Mellow ben ik een beetje onthecht geraakt aan de hond in de hulphond en ben ik het meer en meer moeten gaan zien als een hulpmiddel.. en als je hulpmiddel stuk is moet het gemaakt worden en als dat niet meer kan moet er een nieuwe komen.. De beslissing om Mellow te 'vervangen' deed echt echt pijn maar was voor mijn essentieel om de functies die ik nog heb ook te kunnen behouden!! Toen ik zei dat ik er nog even over na moest denken .. waar moet hij dan heen murmelend .. zei Jacobien eigenlijk meteen "als jij het goed zou vinden zou ik het geweldig vinden als Mel bij zou kunnen blijven wonen, ik ben eigenlijk heel erg verliefd geworden op het witte spook!!" Dat wilde ik eigenlijk al vragen... Mel heeft nog steeds zijn keuren maar woont nu lekker bij Jacobien in een groot huis met grond buiten de stad en gaat mee met Jacobien naar de Martin Gaus Hondenschool in Spaarnwoude en leer daar de honden hoe het moet! En als het hem te veel is dan mag hij lekker thuis blijven! Als de stress in zijn lijf gaat zitten gaat hij naar de kraker. Hij heeft een echt hondenleven ;-D En ik zie hem gelukkig ook nog af en toe! Dit is de eerste keer dat ik het opschrijf.. ik hoop dat het niet te warrig is! Groetjes, Shirin
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 11 april om 09:15
Je hebt een prachtige hulphond !! Ik hoop echt dat het gaat lukken om iemand te vinden die met jouw lieverd op stap wil gaan, want dat zal ze inderdaad wel kunnen gebruiken, even uitleven ! Spijtig genoeg woon ik in België, want anders had ik me graag kandidaat gesteld, Tibo zou het geweldig vinden, zo'n mooi teefje! Mag ik eens vragen...hoe kwam het dat Mellow niet bij je paste en woont hij nu ergens anders ? Vind het echt geweldig dat de honden zo helpen, kan me voorstellen dat je gek bent op Lotus !! Want het is een schatje !! Veel en veel succes met het vinden van een wandelmaatje voor Lotus !!
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 07 april om 11:04
Welkom op het forum, ik hoop dat het op deze manier wel gaat lukken! Groetjes Loes
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 07 april om 10:44
hoi hoi,wat fijn dat het met lotus zo goed gaat
honden page profiel ShirinShirin schreef om 06 april om 09:09
Mellow de witte Herder is uiteindelijk na een half jaar bij ons toch afgekeurd! We hebben nu Lotus een teefje, kruising golden retriever / Friese stabij en dat gaat erg goed!
honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! schreef om 20 oktober om 18:04
Hey Shrin, heb je je hulphond gekregen!!??? Welke is het nou geworden, hebben we het daar ook al over gehad in een topic?
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 13 november om 20:07
he shirin:hoop zo voor je dat genius bij jou kan komen wonen(dat ie geschikt blijkt te zijn) leuk dat je je hier ook aangemeld hebt op het forum gr liesbeth

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Shirin heeft 121 ontvangen.

Berichten en online status
Shirin was voor het laatst online 7 jaar, 9 maanden, 6 dagen, 23 uur, 38 minuten, 6 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto
Shirin heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Mellow, Ik, Wat moet mijn hulphond voor mij doen..., Lotus


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^