HondenPage baasje heike

De laatste reacties in het hondenforum

heike heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto wat is er buiten weer aan de hand honden foto mijn bijrijder op de vrachtwagen honden foto lekker vechten in woonkamer honden foto dit zijn mijn schatjes honden foto hmm hij vind het nieuwe bed zooooo lekker honden foto lekker op de bank zitten honden foto reanzo zijn nieuwe vriend kat bacardi honden foto ik vind het mooie drenthe veel mooier dan haarleem (waar ik jaaren gewoont heb)
hier ben ik vrij en kan naast het fiets in de bos lopen


honden foto het bed heb ik allen voor mijn honden foto lekker op bank reelaxen honden foto in sneeuw honden foto reanzo lopt graag naast de fiets en gipsy is vanaf pup al lui maar ze loopt tocvh wel mee honden foto mijn bijrijder op de vrachtwagen. ze rijd al jaaren mee!
maar altijd met gordel honden foto mijn 2 mannen honden foto lekker tv kijken

Verhalen van heike in het Dogboek

reanzo en gipsy
ja ja vandaag hebben wij met z n 3 eerste mountainbike tour gehad. O-) gipsy is een lui hond (ook

Wedstrijdfoto's

mijn reanzo op bank....
slaapt alweer op verboden plek hhm op de tafel staat eten van mijn baasje misschen bekom ik iets als ik heel lief kijk reanzo is er lekker aan t genieten op de bank reanzo en gipsy vinden het wel leuk in het mooie drenthe met mij te fietsen (mountenbiking) Geen Beschrijving ik rij bij mijn baas mee op de vrachtwagen het is zo leuk. iedere dag  zie ik nieuwe mensen gipsy rijd al jaaren met mij samen op de vrachtwagen en is er zo blij mee.
de hele tijd kijken hier was het in frankrijk ik rij met baasje mee mijn bijrijder op vrachtwagen (met gordel!!!!!!)

Clubs

heike is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^