HondenPage baasje Sandra

De laatste reacties in het hondenforum

Sandra heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Baylee & Faya samen aan het spelen in de tuin honden foto Baylee & Faya op het strand, heerlijk aan het uitwaaien en natuurlijk spelen met de frisbee... honden foto ....en natuurlijk moet er met tijd en wijlen gerealaxed worden. honden foto 24 Oktober2009 werd Faya voor het eerst moeder van zeven puppy's, vier reutjes em drie teefjes. Heel bijzonder om mee te maken en ontzettend prachtig hoe te zien wat voor fantastische moeder zij was voor haar schatjes.

Verhalen van Sandra in het Dogboek

Groeiende puppy's
Weer ff geleden dat ik iets heb toegevoegd in het Dogboek De zeven puppy's van Faya & Baylee gaan

Wedstrijdfoto's

Als echte steenbok wil je wel op de foto met een afbeelding van een steenbok als je deze tijdens een wandeling tegenkomt, gelukkig gingen Baylee en Faya mee op de foto om te laten zien dat ze wel wat gewend zijn met een steenbok als baasje en daarom ook niet gevreesd voor zo'n houten exemplaar. Deze foto werd gemaakt toen de pups van Baylee & Faya mee mochten wandelen, gezien de pups nog niet rijp waren voor een grote wandeling hadden we besloten om de fietskar mee te nemen, is het niet schattig:-)

Clubs

Sandra is lid van de volgende club(s):
De Border Collie

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^