HondenPage baasje inge

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto moe na het spelen met Jill
www.infoleo.nl honden foto honden foto jagen op dummies honden foto honden foto een kusje voor Flow! honden foto samen gek doen...
www.infoleo.nl honden foto Yori op vakantie in de Vogezen!
www.infoleo.nl honden foto sneeuw december 2010 (www.infoleo.nl) honden foto gekke sprongen!! www.infoleo.nl honden foto alle kleinkinderen honden foto honden foto vrouwtje vraagt honden foto waar issie nou?? honden foto en de rest van de wijkagent honden foto sneeuw december 2010 (www.infoleo.nl)
inge heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Yori en vriendjes, Winter!, zwemYori, aan het werk!, Yori en vrouwtje, gekke hond!!!

Verhalen van inge in het Dogboek

inge heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

de dag na de jachttraining is Yori altijd lekker moe. In deze houding ligt hij dan altijd te slapen! Wat een lekker ding he.. ;-) 1e x op het strand!!!! Yori zag een meeuw weg vliegen, en ging daar keihard achteruit... Toen ineens besefte hij dat ik m stond te roepen. Op de foto kijkt ie zo van Die sprong die Bikkel hier maakt, is te grappig.. Typisch boxer!!! deze foto heb ik op het bureau blad van mijn computer... Yori is dol op water en op tennisballen, een hier hebben we 2 in 1!! ;-) Yori vindt het heeeerlijk om door de sneeuw te rennen! :-D Yori heeft hier zijn vriendje Bikkel laten schrikken.... Dit is de hond van mijn schoonmoeder. Toen wij nog geen eigen hond hadden, deden wij veel met haar. Hier zijn we een weekend naar een Landall geweest.

Clubs

inge is lid van de volgende club(s):
Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Vers vlees voeren

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^