HondenPage baasje Yvette Brinkman

Wat schreven de vrienden van Yvette Brinkman op het forum

honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Bijna een jaar geleden
Ik weet het, ben nog maar zelden aanwezig hier. Vind het nog steeds erg moeilijk,veel heb ik hier getypt over Luna,haar draagtijd,leuke dingen van de pups en haar,haar ziek zijn en overlijden.Raar om dan hiet te typen zonder dat het over haar gaat. Maar de laatste weken ben ik weer ontzettend veel met haar bezig(natuurlijk nog geen 1 dag uit mijn gedachten geweest sinds die rotdag vorig jaar! Maar nu blijft het maar spoken in mijn hoofd constant) Allemaal in huis missen we haar nog steeds zo erg! Onze jongste die er vorig jaar niet veel van snapte heeft het de laatste week elke keer over haar,\\\"wanneer komt ze nou eens terug mama?\\\" Mijn oudste dochter heeft het er nog steeds heel zwaar mee,hoort en ziet haar vaak s\\\'avonds denkt ze.(mischien kijkt Luna mee vanaf de hemel?En houdt onze dochter in de gaten?) Heb net mijn topic helemaal doorgelezen over dat ze zo ziek was en we de verschrikkelijkste keuze hebben moeten maken om haar te laten gaan en ik zit hier weer helemaal huilend achter de pc :\\\'( We hebben een andere hond,Kaya. Maar jee wat is anders dan onze Luna! Omdat dat verschil zo duidelijk is mis ik haar nog erger...hadden we maar weer een Bordeauxdog opgehaald in plaats van een Rottweiler! Niet dat ik niet gek op der ben maar tis zon ander ras en ik zal nooit zoveel voelen voor haar als ik voor Luna voelde. Mischien klinkt dit hard,maar ow wat ben ik blij om het eens te typen!! Ik mis haar gewoon nog zo erg...kan me niet voorstellen dat het alweer bijna 1jaar geleden is(17feb)!!Lijkt wel een week geleden :\\\'( Zijn er meer mensen die na een jaar nog dagelijks aan hun overleden hond denken? Ik moest even mijn ei kwijt...voel me iets opgeluchter nu. Liefs
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Meningen over pitbuls rotweilers enz
Ook wij hebben een "gevaarlijke" Rottweiler. Nu is onze Kaya er ook wel 1 met gebruiksaanwijzing moet ik eerlijk zeggen. Wij weten dit en brengen dit ook over naar mensen die hier komen of die wij tegenkomen.Ze is geen hond die een vreemde gelijk kan aanhalen,negeren de eerste paar minuten is het beste.Ze doet niet aggresief maar wel uitdagend,wil testen.Als je haar negeert dan is alles gewoon oke en vind ze je lief dan kruipt ze het liefst in je! Wat ik vaak merk is dat mensen die ik tegenkom met andere honden schrikken en dat overbrengen op hun hond/honden. Dien honden beginnen dan te blaffen naar Kaya en zij rageert daarop.Dit terwijl Kaya gewoon noeiwschierig is eerst en wil spelen maar door de reactie van de andere hond zij het ook niet meer ziet zitten zeg maar. Maargoed,ik ben eerlijk en ik snap dat mensen soms angst kunnen hebben voor dit soort rassen en hou daar rekening mee. Hiervoor hadden wij Bordeauxdoggen en ook daar zijn mensen angstig voor,terwijl dit toch echt goedzakken zijn en eigenlijk nooit uit hunzelf agressief doen.
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Teen verwijderen!?
Bij onze overleden hond Luna is ook het teentje geamputeerd.Zij had de teen gestoten,nagel eraf en flink ontstoken na behandelingen.Ontsteking zover uitgebreidt dat er geen andere mogelijkheid was dan amputeren helaas. Maar de operatie was helemaal oke gegaan en het herstel van de poot ook.Nooit meer last van gehad! Dus mijn ervaring is positief ermee. Laat je nog weten wat je doet? Groetjes Tanja.
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Possitief nieuws
Wat fijn dat het nu al een stuk beter gaat!!! :-) Maar even een vraagje.... Waarom moet je als Chief lelijk tegen een andere hond doet, de lijn loslaten en weg lopen?Dat is toch niet verantwoord lijkt mij? Ben erg benieuwd naar de reden daar voor...wij hebben ook soms met Kaya dat ze lelijk kan doen maar wij hebben de tip gekregen om dan gewoon rustig door te lopen met de lijn slap.Absoluut geen spanning aan de lijn en kalm blijven.Of samen met de andere hond verder lopen,zo zijn ze afgeleidt van elkaar en als ze dan toch lelijk doen corrigeren met de stem(niet te hard). Laatst hebben wij dit geprobeerd met de Bordeauxdog van mijn ouders.Kaya vind hem helemaal niets! Mijn man bleef met Kaya aan de weg staan en ik heb de andere hond opgehaald.Toen ik aan kwam lopen ging Kaya gelijk in de aanval,grommen erg vals,blaffen en trekken aan de riem.Mijn man heeft haar gecorrigeerd en is gaan lopen met mij en de andere hond achter hun aan.Kaya bleef even zo doen maar mijn man bleef corrigeren.Na een kwartier konden ze normaal naast elkaar lopen,en op het einde konden ze los samen in de tuin.Kaya bleef nog een hele tijd wantrouwend maar op een gegeven moment werd ze kalmer en tolleerde ze het gelukkig. Hopelijk kunnen ze over een tijdje gewoon samen liggen in de huiskamer haha. Werkt zoiets niet ook bij Chief?
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Wat info over je rottie
1. Heb je een reu of een teef? 2. Hoe oud is je rottie? 3. Van welke fokker komt hij/zij en welke woonplaats? 4. Is dit je eerste rottie? 5. Wat maakt jou rottie nou zo speciaal? 1.Teefje...Kaya 2.7enhalve maand (17jan. 2011) 3.Fokker uit Bunschoten 4.Ja eerste rottie,niet eerste hond. 5.Na een best moeilijke start met haar,wordt Kaya steeds liever,wil ook graag geknuffeld worden.Wat de 1ste tijd absoluut niet kon en mocht.Kan eindelijk zeggen dat ze een lieve rottie is :-)
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Hond heeft een verdikking aan de keel
Veel sterkte met jullie verlies!
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Brumma's foktopic
Oow Nienke wat geweldig!!! Ik hoop zo dat het deze keer allemaal gaat meezitten en dat jullie over een tijd zon geweldig mooi nestje op de wereld mogen helpen!! Wederom ga ik flink voor jullie mee duimen :-D
honden page profiel raymond en ingridraymond en ingrid schreef in de grootte van een bordeauxdog
hoi hoi haha moest even lachen hoor :-D ja ben er bang voor dat BINKY het dan wel zwaar gaat krijgen met BO... haha maar dat kan ook mee vallen hoor... :-) :-) dikke knuffel aan BINKY van BO en groetjes daar
honden page profiel MarleenMarleen schreef in de grootte van een bordeauxdog
Hey hoi, Dat overzicht van Angela is wel geinig. Dat betekend wel dat Binky het later zwaar heeft met Bo. Binky zal zo'n 23 kilo worden en Bo zo'n 46 kilo. Het dubbele dus :-) Grtz Leen
honden page profiel raymond en ingridraymond en ingrid schreef in de grootte van een bordeauxdog
hoi tanja :-) dank je voor je lieve reactie echt super :-D :-D ik was gewoon benieuwd wat het gemiddelde was ondere de bordeaux doggen, en waar BO zo, n beetje staat dan.. ja groeien doet ze echt super.. zijn ook heel erg trots op haar.. ik waas hier gewoon nieuwsgierig na omdat er voor de labrador ook zo'n schema is :-D :-D en das heel erg leuk om bij te houden qua lengte en gewicht.. :-D :-D we hopen dat je Bo erg snel in het echt weer gaat zien lijkt me geweldig... dan kun jij ook zien hoe goed ze het doet dikke knuffel aan luna en toetie en groetjes daar bo pebbles paco en de rest :-D
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in de grootte van een bordeauxdog
Hey Ingrid! Heb net ff gegoogled maar kon nergens schema vinden :'( Wel zag ik dit..... We gaan er van uit dat een pup van een groot ras tot een leeftijd van 6 maanden een 1 kilo per week moet groeien. Voor kleine rassen geld hier dat ze gemiddeld een kilo per maand moeten groeien tot de leeftijd van 6 maanden Bo'tje groeit gewoon super hoor,niet te zwaar en niet te licht meid ;-)
honden page profiel raymond en ingridraymond en ingrid schreef in de grootte van een bordeauxdog
hallo allemaal, :-D wie kan mij helpen aan een schema van de bordeauxdog? ik ben namelijk heel erg benieuwd hoe onze BO groeit ivm andere bordeauxdoggen. onze BO is nu 17 weken en weegt +/- 20 kilo het is een teefje :-D ( en lijkt op der vader)
honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD schreef in Vreemste kruising..
Ik heb vorig jaar een kruising Malthezer/Bordeaxdog gezien op MP...de mama was een Malthezer :'( :'( Ze hadden geen foto's van de pups erop gezet...maar ik vond het om te brullen...zon krusing snap ik niets van!
honden page profiel MarleenMarleen schreef in bang voor de auto en wagenziek
Bedankt voor jullie reactie. Ik heb de trieste mededeling dat wij Joep vanmiddag terug brengen naar de Fokker. Joep heeft mij eergisteren uit angst gegrepen en we wilden hem nog de voordeel van de twijvel geven maar gisteren heeft hij mij weer proberen te grijpen terwijl ik hem gewoon de riem af wou doen. Nu vind ik het nog niet zo erg dat dit mij is overkomen maar wij hebben ook nog een 6 jarige dochter en ik wil absoluut niet dat dit haar overkomt. Ik vind het echt heeeeel erg dat we hem weg moeten doen. Normaal is mijn motto. Wanneer je een dier neemt blijf je er voor zorgen tot zijn/haar dood. Maar ik ben veel te bang voor alle kinderen die bij ons over de vloer komen. Hij is nu nog maar een half jaar wat als hij zometeen volwassen is, daar wil ik niet eens over na denken. Hij is echt een schat en ik hoop dat hij snel bij iemand anders kan worden ondergebracht waar geen kinderen zijn en waar ook al een volwassen hond is die hem alles kan leren. Ik hoop dat ik snel weer op deze site kan vermelden dat wij een nieuwe aanwinst hebben.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in bang voor de auto en wagenziek
Joep gaat met een grote boog om de auto heen en we moeten hem er echt in tillen. Eerst hadden we hem op de achterbank liggen maar hij kwijlt zoveel dat het echt te vies word daar door. Ook hijgt hij verschrikkelijk. Nu zit hij in de kofferbak. In het begin kruipt hij in een hoekje en wanneer ik begin te rijden dan komt hij uit de hoek en dan lijkt het wel of hij fijner zit, hij kijkt wel naar buiten en draait rondjes maar hij gaat er niet even rustig voor liggen. Hij hijgt en kwijlt nog steeds en het eindigd toch altijd in braken. Ik denk dat ik dat Cocculus D4 maar eens ga proberen en mocht dat niet werken dan de primatour.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in bang voor de auto en wagenziek
Primatour is toch hetzelfde wat mensen nemen bij wagenziekte?? Niet dat ik zometeen het verkeerde aan Joep geef.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in bang voor de auto en wagenziek
Een gesloten bench kan misschien helpen maar ik heb een Tervuerense Herder en zo'n grote bench past niet in mijn auto :-D . Ik heb altijd het raam wel een stukje open staan voor de frisse lucht. Heeft iemand nog andere ideeën??
honden page profiel MarleenMarleen schreef in bang voor de auto en wagenziek
Mijn hond is bang om in de auto te zitten. Nu denk ik zelf dat dat komt omdat hij wagenziek is maar helemaal zeker weten doe ik het niet. Ik geef hem al geen eten meer als ik weet dat hij in de auto moet. Ik heb een rescue spray zodat hij rustiger wordt maar het helpt voor geen meter. Er zijn wel tabletjes tegen wagenziekte maar dan zitten er 15 in een verpakking en hij moet er 5 per keer hebben en we gaan minimaal 3x per week weg. Lijkt me geen optie... als er niets anders is natuurlijk wel maar ik hoop dat iemand nog iedeeen heeft.
 

Vrienden van Yvette Brinkman

honden foto van TanjaWDDhonden foto van Marleenhonden foto van raymond en ingrid

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^