HondenPage baasje Jill & Bo

Wat schreven de vrienden van Jill & Bo op het forum

honden page profiel KevinKevin schreef in Pup 11-12 weken 4 nachtjes uit logeren.
Vandaag moet Beertje 3 daagjes en 4 nachtjes logeren bij mijn zwager en zijn gezin. Kan dit kwaad? We halen haar 's ochtends zondag gelijk op. Ik vind het heel erg dat ik haar daar moet laten terwijl ik weet dat ze daar volop aandacht krijgt en er is ook een teefje die heel lief is. Beertje neemt haar spullen mee en haar bench en kussen.
honden page profiel KevinKevin schreef in Bullmastiff pup -> welke brokken
maar met welke brokken kan ik dat dan het meest optimaal krijgen. Dog Lovers Gold Passion is alleen online te verkrijgen en is dat ook goed voor hele grote honden?
honden page profiel KevinKevin schreef in Bullmastiff pup -> welke brokken
Ik heb een Bullmastiff pup van 9 weken en vraag me af wat beter is als brokken. Royal Canin Medium Junior kreeg ze van de fokker. (je zou denken dat ze meer moet krijgen) vandaar dat ik wil overstappen naar andere brokken. Welke is goed prijs/kwaliteit verhouding Royal Canin Giant Puppy (duur) Biofood Puppy (betaalbaar volgens mij) Pro Plan Puppy Large breed (duur) Fokker Puppy/Junior Large of gelijk puppybrokken overslaan en doorgaan naar ander brok?
honden page profiel KevinKevin schreef in Dag lieve Dewan.. :( Ik mis je gruwelijk!
:( Sterkte ..
honden page profiel KevinKevin schreef in Dag Dempsey,
Zoals eerder gezegd, dankjulliewel voor jullie lieve woorden doet ons goed.
honden page profiel KevinKevin schreef in Dag Dempsey,
Dankjulliewel :'(
honden page profiel KevinKevin schreef in Dag Dempsey,
HD, Artrose en gescheurde knieband ontnamen je veel pleziertjes in het leven. Toch bleef je een lieverd en mijn grote lobbes. De dierenarts gaf een half jaar geleden al aan dat je misschien al afscheid moest nemen van ons, maar toch namen we je weer mee en hebben we je een zoveel mogelijk probleemloze 'oude dag' gegeven. Een dieet, geen geren, geen wilde spelletjes etc mocht je meer doen. Met andere hondjes spelen wilde je wel, maar je kon het niet meer. Desondanks heb je je groot gehouden. Je hebt een sterke band gekregen met de kleine Loïc. Loïc is maar anderhalf maar mist jou nog elke dag en zoekt nog vaak waar zijn 'Demps' is. Als hij later gaat vragen naar jou zal ik zeggen dat jullie beste vriendjes waren en dat je altijd heel lief en geduldig naar hem deed. Woensdag had je een 'goede' dag. Baasje wist dat het je laatste was en vertroetelde je zoals gewonelijk en misschien zelfs nog meer. Baasje wist dat hij hiervan moest genieten, want je goede dagen werden vaak gevolgd met later op de avond meer pijntjes en heel moeizaam opstaan en lopen. Gelukkig eindigde je dag niet met pijntjes maar een diepe slaap. Je baasjes zijn nog steeds erg van slag en missen je elke dag. De beslissing om je te laten gaan behoort tot de moeilijkste... want tot wanneer moet je wachten om een mentaal jonge hond te laten gaan? 6 jaar is veel te jong. We hadden je graag als een oude gerimpelde hond gezien, maar de baasjes wilden je niet meer zien lijden. Terwijl ik dit typ, probeer ik me groot te houden, maar diep van binnen is mijn hart gebroken en heb je een leegte in het huis achtergelaten die alleen jij kon opvullen. We zullen altijd van je houden Dempsey en je zal in onze gedachtes blijven.
honden page profiel KevinKevin schreef in De afvalrace voor Dempesy
Dempsey begon afgelopen maanden steeds moeilijker te lopen. Eerst gebeurde het alleen als hij heel wild gespeeld had met andere honden. Dan was hij wat stijfjes met opstaan uit zijn kussen en na paar stappen liep hij weer prima. Echter de afgelopen weken werd het ook op rustige dagen steeds lastiger. We zijn toen vorige week naar de dierenarts gegaan en schijnbaar konden het of zijn knieën, heupen of rug zijn. Rug zou rampzalig zijn, want daar kon niks aan gedaan worden. Gisteren werden er foto's gemaakt en kregen we gelijk de uitslag. Zijn heupen zijn niet zo goed en zijn knieën tonen wat slijtage, maar het is nog allemaal goed te doen. Zijn rug is perfect (gelukkig) Echter moet Dempsey wel gaan afvallen. Hij is nu 49 kilo en dat is eigenlijk prima voor zijn grootte en bouw, echter om de heupen en knieën te besparen moet hij alsnog afvallen naar 40 kilo. Eerst werd 35 kilo gezegd, maar daar kwamen ze toch snel op terug, omdat Dempsey nu al niet te dik is. Vanaf vandaag gaan we aan de slag met het afvallen: Tips zijn welkom. Hij krijgt Smolke Adult Maxi brokken. Dit ga ik 3x per dag geven in hoeveelheden van 125gr. Helaas mag hij komende tijd niet druk gaan spelen etc. :( Hopelijk krijgt hij geen last van het afvallen.
honden page profiel KevinKevin schreef in Wat is hier aan de hand? Happen naar bekende.
Dempsey herstelt en lijkt weer de oude gelukkig.
honden page profiel KevinKevin schreef in Wat is hier aan de hand? Happen naar bekende.
Ik hoop het. Aurizon voor zijn oortjes en rimadyl tegen pijn. Hij is afstandelijk en ik hoop dat dit allemaal snel voorbij gaat. .
honden page profiel KevinKevin schreef in Wat is hier aan de hand? Happen naar bekende.
Wij denken dit ook. Hij krijgt pijnstillers en middel voor zijn oor. Dat zal ook niet lekker zijn voor het beestje. Nogmaals het was tot 2 weken terug meest rustige en stabiele hond die je kon wensen, vandaar de onrust
honden page profiel KevinKevin schreef in Wat is hier aan de hand? Happen naar bekende.
Dempsey is laatste 2 weken erg veranderd. Hij is nu 4,5 jaar, maar er is iets aan de hand. Sinds kort hapt hij naar mensen als ze hem aaien terwijl hij ligt. Vroeger vond hij dat heerlijk en rolde hij zelfs op zijn buik, maar nu is het al 4x gebeurd dat hij hapte naar iemand. Iets wat hij tot voor kort nog nooit had gedaan. Naar mij heeft hij nog niet gehapt maar naar mijn vrouw, mijn moeder en mijn schoonvader. Alle 4 mensen waar Dempsey een hechte band mee heeft. Na het happen komt hij wel weer snel naar degene toe om te likken en bij te zitten, maar vreemd dat hij dit plots doet. We zijn vrijdag naar de dierenarts geweest en die vertelde ons dat er niks mankeerde aan zijn tandjes etc. Er is misschien wel kans dat hij HD heeft, maar hij had afgelopen 3 dagen heel veel gerend met een redelijk dominante en erg energievolle Weimaraner pup van 8 maanden en het kon ook spierpijn zijn. Wat zeker was, was dat hij een ontstoken oortje links heeft, maar dan nog is het raar dat terwijl mijn vrouw over zijn buik aait hij ineens hapt. Ik zit met mijn handen beetje in het haar, want dit hadden we nooit van hem verwacht. Zijn houding is minder vrolijk, afstandelijker naar iedereen behalve mij en zijn staart hangt meer. Ik hoopte dat het wat mindere warme weer hem zou helpen want daar kon hij erg slecht tegen.
honden page profiel KevinKevin schreef in Karakter Amerikaanse Bulldog
Ik heb een reutje kruising boxer x amerikaanse bulldog en mijn zwager heeft een volbloed teefje. Het zijn lieverds. Koppig soms, maar lief. Met goed consequent zijn kom je heel ver.
honden page profiel KevinKevin schreef in mijn pup heeft glas gegeten!!!
Gewoon ontbijtkoek proberen. Dempsey heeft weleens harde plastic onderzetters gegeten. We gaven hem ontbijtkoek en gelukkig poepte hij snel dikke drollen met daarin vlijmscherpe stukken verstopt. Hij piepte wel tijdens het poepen, maar gelukkig was er geen interne schade.
honden page profiel KevinKevin schreef in Wat is een goede jachthond?
Weimeraner
honden page profiel KevinKevin schreef in Is mijn hond [b]te[/b] dik?
Dankjulliewel! Lastig is, is dat het ook soms rasgebonden is (de weimaraner van mij zus is een stuk slanker) Dempsey heeft een beetje een taille bij de heupen, maar je kan wel zijn ribben voelen. Hoewel eerlijk is eerlijk hij wel stevige vel heeft. Om zijn nek heeft hij heel ook veel loshangend vel ;-) Ik maak me soms zorgen omdat iedereen zijn hond goed wil verzorgen en aangezien ik voorheen boxers had die gespierd en droog (weinig vet) waren, dan is zo'n kruising als Dempsey soms lastig te beoordelen.
honden page profiel KevinKevin schreef in Is mijn hond [b]te[/b] dik?
Is mijn hond te dik? http://www.hondenpage.com/foto/foto/262427.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/262425.jpg Mijn hond was laatste keer dat we hem wogen 52-54 kilo. Het is een vrij grote hond. Het is GEEN boxer, want dan zou het dierenmishandeling zijn als hij 52 kilo was. Hij is vrij log van nature. Hij loopt en rent dagelijks los en we wandelen gemiddeld anderhalf uur per dag. Daarnaast stoeien/spelen thuis en de rest van de tijd wil hij lekker slapen. Hij krijgt vanwege zijn castratie al overigens minder eten.
honden page profiel KevinKevin schreef in Dempsey en sirenes
Hij doet het normaal uit zichzelf, maar telkens als ik bij kwam zitten om hem te filmen dan hield hij op. Dus nu moest ik hem een beetje aanmoedigen voor de video. Van mij hoeft het niet, maar gelukkig komen er ook praktisch nooit sirenes in de buurt en als hij het doet dan duurt het paar seconden en de rest van de tijd dan gaat hij 'praten'
honden page profiel KevinKevin schreef in Dempsey en sirenes
Dempsey heeft laatste tijd als hij een sirene hoort dat hij geluiden maakt. Telkens als ik het wou filmen dan hield hij op. Nu eindelijk heb ik het op film. :-) http://youtu.be/UA5dViK_zn4
honden page profiel KevinKevin schreef in Amerikaanse stafford
Elke hond is anders en reageert anders dan een misschien in de boeken staat. Ik heb de bench klein gehouden. Wij hadden een vrij grote, maar daar heb een krat in gedaan om de ruimte te verkleinen. Dempsey heeft zijn eerste nacht niet gepiept maar wel geplast in de bench. Was laatste keer. De avonden daarna piepte hij na aantal uurtje en daar gaf ik dan niet gelijk gehoor aan. Soms hield hij op en soms niet. Als hij niet ophield, dan liet ik hem uit (kort plasje en daarna gelijk weer in de bench) Na een tijdje liet ik hem uit midden in de nacht nog voordat hij piepte. Dus om 2 uur, 4 uur en 6 uur. Elke avond liet ik hem 5 minuten later uit. In de bench alleen laten: Alle lekkere dingen gaf ik in de bench en die moest hij in de bench opeten (een regel die hij uit zichzelf deed) Vaak een lekkere grote Kong. En dan deed ik dat in de bench met Dempsey en deed ik z'n deurtje dicht. Ik ging dan kort de kamer uit en ging dat steeds voor langere tijd. Nu is Dempsey alleen thuis en dat gaat prima. Zijn bench is inmiddels weg uit de huiskamer, maar als hij ergens gaat logeren dan slaapt hij altijd lekker in de bench.
honden page profiel KevinKevin schreef in Hoeveel uur moet een puppy slapen
Dempsey slaapt nog steeds 15-18 uur per dag. :-)
honden page profiel KevinKevin schreef in Kruising american bulldog x boxer
Je bent echt niet de enige hoor ;-) Demspey is ook een kruising van een Boxer en vermoedelijk een American Bulldog. Lichaamsbouw is bij Dempsey een American Bulldog. Hij is stuk groter dan een boxer reu en wat zwaarder en logger. Hij weegt 50 kilo nu en is niet altijd even bewust van zijn grootte. Hij luistert goed naar mij, maar toont een eigen willetje bij andere. Hij kan ontzettend knuffelig zijn en hij is dol op veeeeeeeel slapen met tussendoor 'n lekker actieve wandeling. Wat vaak typerend is voor een molosser. Hij is nu 2 jaar, maar gedraagt zich nog heel erg als een pup met spelen. Ondanks dat we de pubertijd gehad hebben. Met kinderen is hij heel zacht en rustig en laat alles toe. Gisteren speelde hij met een golden retriever en dan merk je idd dat boxer zijn. Hij sloeg de Retriever heel hard op de borstkast met zijn voorpoten dat de bazin van de retriever en ik op afstand de klap hoorde.
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef in gewicht van je berner
Joe is 19 maanden en weegt 53 kg Ik weeg hem ook bij de dierenarts of bij petsplace :)
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef in Verjaardagen van je kanjer!!
Hey, Joe is van 29 augustus 2009 :-D
honden page profiel KevinKevin schreef in alertanatieve verjaardags kalender( zo dat iedereen weet dat je hond jarig is)
25 maart 2009 is Dempsey op aarde gekomen.
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef in Berner naar de kapper?
Joe gaat toevallig 15 april naar de trimsalon, omdat ik hem zelf niet kan wassen! dat vindt hij namelijk verschrikkelijk en natuurlijk om hem te plukken..
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef in bernersennen honden van deze club
Dit is mijn bernerbeer: --> voor meer foto's kunnen jullie op mijn profiel kijken! ben namelijk ook niet zo goed in het plakken van foto's O-) Groetjes
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef in Voor de berner sennen eigenaren onder ons!
Hallo, Hier ook een berner Joe(19 maanden) en een golden retriever Sem(11 maanden), en het is een match made in heaven :-D Mijn hartediefjes hihi Groetjes en twee hele dikke poten :-D
honden page profiel KevinKevin schreef in voor alle stafford/pitt bull baasjes
Geweldig lorenzo. Dempsey doet dat precies hetzelfde :P Helaas waren drie herdershonden de pineut. Hij rende keihard op alle 3. Hij ging als een kanon op af en de herdershonden sprongen alle 3 op van schrik. Daarna speelde ze wel samen, maar hun bazin vond het niet leuk.
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef in Bandu, het was veel te vroeg.
oh wat vreselijk zeg! Ik wens heel veel sterkte in deze zware periode! veel liefs
 

Vrienden van Jill & Bo

honden foto van Kevinhonden foto van Constance R.I.P. Beau

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^