HondenPage baasje Marinda

De laatste reacties in het hondenforum

Marinda heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Koda bij de fotograaf. honden foto Mijn scheetje! Even poseren voor de camera ;). honden foto Bij de fotograaf. honden foto Cessna bij de fotograaf. honden foto Jiao d'Abajomy 5 weken oud. honden foto Koda heeft een Vogel gespot (A) . honden foto Onze nieuwste aanwinst! 4 Weken oud. honden foto Lieve Jiao, 3 weekjes. honden foto Samen bij de fotograaf! honden foto Kusje voor fokster An. honden foto Bij mijn nieuwe baasje. honden foto Bij de fotograaf. honden foto Lief stelletje. honden foto Jiao 3 weken. honden foto Super stoer, mijn nieuwe tuig!
Marinda heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Koda., Jiao d'Abajomy.

Verhalen van Marinda in het Dogboek

Marinda heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Koda lag buiten, toen ik een poging trachtte een foto voor de kerstkaart te maken. De blik van Koda spreekt voor zich ;). Tijdens het buitenspelen vond Koda het doeltje interessanter dan het gras, speelgoed en andere hondjes! Koda is voor het eerst samen met Indy. Ze hebben de hele tijd achter elkaar aan gesjouwd! Koda en Indy zijn voor het eerst samen. Koda vind het nog een beetje eng, maar wordt toch vooral geplaagd door nieuwschierigheid. Als Indy dan even wordt vastgehouden sluipt ze er voorzichtig opaf. Omdat we met onze andere Husky heel lang wandelen en puppy Cessna daar nog te jong voor is, heb ik haar tijdens de wandelingen in een draagdoek. Ze geniet ervan! Koda geniet! Koda voor het eerst lekker in het water. Koda ligt graag op de meest gekke manieren tegen de deur aan te slapen, vooral met haar 2 achterpootjes omhoogstaand en de voorpootjes ook lekker gek.Heerlijk! Die slaapkop van ons wil overal wel slapen.. Maar, het plekje van de baas is natuurlijk het fijnst, hihi! Op weg naar huis vanaf de Fokker laat Cessna zien dat ze prima kan helpen autorijden.

Clubs

Marinda is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^