HondenPage baasje Nel Reuling

De laatste reacties in het hondenforum

Nel Reuling heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Bouby vindt het héérlijk om te zwemmen. Alleen durft hij niet zelf het water in te springen.
Bij ons in het park is een vijver met eendentrappetjes, en via die weg kan hij wel zelf het water in, en dus ook weer uit. Of er kroos in de vijver ligt deert hem niets. honden foto Bouby vindt het héérlijk om te zwmmen. Alleen durft hij niet zelf het water in te springen.
Bij ons in het park is een vijver met eendentrappetjes, en via die weg kan hij wel zelf het water in, en dus ook weer uit. Of er kroos in de vijver ligt deert hem niets.

Verhalen van Nel Reuling in het Dogboek

Nel Reuling heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

versierd Waar heb je je verstopt, Bouby? Bouby vindt het leuk om zich te verstoppen en dan stiekem om een hoekje te gluren Bouby is gék op zwemmen.
Daarna lekker opdrogen in hhet zonnetje... Hop! Naar mijn bal in de zee! Als we fietstochtjes gaan maken gaat Bouby altijd mee. Maar naast de fiets rennen, daar heeft hij niet zo'n lol in, dus hij is liever lui dan moe... lekker in de vijver zwemmen Mmm, erwtensoep, dat lijkt me lekker! Samen mee met de caravan, leuk! Als we met ons bootje gaan varen, mogen ze allebei mee. Bouby is een echte luilak en verstopt zich het liefste helemaal in bed. Geen Beschrijving Stiekem van de vliegenzwam gesnoept? (Nee he?!!) nou moet ik weer een rendier zijn, zucht.... Even uitrusten tussen de herfstbladeren

Clubs

Nel Reuling is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^