HondenPage baasje wendy

Wat schreven de vrienden van wendy op het forum

honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in kadootje gehad voor mimi
Super cuteeee!!! d(^_^)b Enne ik herken het wel hoor.. Goed nadenken voor je een topic opend hier.. Want je krijgt een hoop gezeur over je heen terwijl dat niet is waarom je een onderwerp opend.. Ik denk ook zeker 100 keer na voor ik hier wat plaats..
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in bevalling
Oops... was niet ingelogd O-)
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Lily Jane is er niet meer ...
Heel veel sterkte met dit groot verlies :'(
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in te aanhankelijk
Erg herkenbaar. Ik had dit in het begin met Daisey ook... Ze was mijn schaduw en als ik ook maar even boven was dan begon ze te piepen. Ik heb dit langzaam wat opgebouwd. Vooral geen extra aandacht aan gegeven als ik weer beneden kwam. Het gaat hier al stukken beter. Succes! d(^_^)b
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Dierencrematorium Stadskanaal
Onze konijntjes hebben we naar delfijl gebracht. Toen deze ging verhuizen en in het weekend niet open was hebben we ons ander konijn naar Smilde gebracht. Over beiden ben ik erg tevreden.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in bewust geen hondenschool
Wij zijn niet naar een honden school of puppy cursus gegaan. Daisey woog amper 1 kilo toen ze bij ons kwam. En was zo klein en breekbaar.. Ik dufde het niet aan om met haar tussen andere puppy's te zitten.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in waarom willen de reuen na sterilisatie van mijn teefje er nog op?
Ze is wel uitermate knap, maar dan kan het niet aan liggen :). Whahahaha :-D d(^_^)b
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in me meissie laten helpen
Hoe is het gegaan vandaag? :-D
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in rottweilerpup
Bij Daiey duurde het wennen ook een poosje. Eten maak ik in de ochtend voor haar en blijft de hele dag staan. Zo liep ze er af en toe heen voor een brokje. Vlees kreeg ze elke ochtend en avond een klein beetje. Het wandelen was eerst ook een gedoe. Ze verzette geen stap.. Toen we naar mijn schoonouders gingen (andere kant van Nederland) zag ik haar ineens veranderen. Ze liep vlot mee, staart in de lucht. Zo lief.. Misschien kan ergens anders wandelen helpen?
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Legale uitaatplaats Groningen ?
Ik ga ook vaak met Daisey buiten de stad wandelen. Zelf vinden we het zuidlaardermeer erg fijn. Een stukje ervoor zit een groot bos waar het ook heerlijk wandelen is. Of bij Lauwersoog zit ook een fijn bos. Daisey vind het daar heerlijk. Natuurlijk is er ook het stadspark in de stad zelf. Allemaal uit laat plekjes.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Sterilisatie
De dierenart zei tegen mij dat het "moosite" om te opereren is op 3 maand na de eerste loopsheid. Ik vond het idee om haar achter te moeten laten vreselijk. Daisey is ziek geweest en ik heb haar dus achter moeten laten bij de DA. Gelukkig alleen maar een middag maar het was echt niet leuk. Doordat ze ziek was werd voor mij de keus duidelijk. Geen geklooi met nestjes en evt de risico's op latere leeftijd. We moeten nog een maandje wachten. Dan zit ze op 3 maand na de 1e loopsheid.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Oh Oh... Help! (foto's)
hahaha zo leuk! d(^_^)b
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in CM let niet op en 2 honden gaan in gevecht!
Weer een zoveelste "laten we Cesar onderuit schoppen topic"?
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Pup plotseling overgegeven
Goed dat je de arts gebeld hebt. Misschien is het maagje van streek. Veel beterschap en lekker rusten :-)
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in 2de pup.:D
Nou volgens mij ben je wel genoeg afgezeken door anderen.. Wat leuk!!! Een pup erbij! d(^_^)b
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Casper 29-05-2002 - 09-03-2012
Heel veel sterkte!
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Loopsheid chihuahua, ziek? Ervaringen?
Wat sneu dat je hondje zo ziekjes is.. Daisey was ook ziekje van haar eerste loopsheid. (8 maanden) Het begon met veeeel overgeven. Toen zag ik dat haar vulva opgezet en rood was en al snel vonden we overal drupjes. Ze was steeds erg moe, hangerig, sloom en duidelijk niet haar zelf. Volgens mij werd ze van het likken ook misselijk. Veel kokhalzen en overgeven. Daar kwam ook nog bij dat Daisey erg ziek is geweest. Door de verlaging aan weerstand heeft ze een infectie opgelopen waarschijnlijk achter haar oren bij het evenwichts orgaan waardoor ze niet meer normaal kon staan en lopen. Ze stond scheef en keerk rechts achterom en anders viel ze. Na veel medicijnen en 2 week later was ze gelukkig weer de oude. Goed dat je morgen naar de DA gaat. Sterkte met de kleine
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Sterilisatie
als het helpt: bij ons zei de dierenarts dat de beste periode, +-3 maand na de eerste loopsheid was. Ja bij ons werd dit ook geadviseerd! Nog 1,5 maand te gaan dan word Daisey geholpen.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in hoe gaan jullie honden mee in de auto
Als Daisey alleen bij mij in de auto zit dan doe ik haar in een tas. Als er meerdere mensen in de auto zitten dan ligt ze op schoot. Ik ben flink aan het kijken voor een speciaal "stoeltje" in de auto. Zodat ze naast me kan zitten en ook naar buiten kijken.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Hondentuigje of halsband?
Daisey heeft een klein tuigje. (chihuahua) Ik vind het geen prettig idee om om dat kleine nekje een riempje te doen. In het begin moest ze heel erg wennen aan het tuigje en riem. Dit was ze nog niet gewent.. Toen we na een week over op de flexilijn gingen liep ze goed mee en zelfs ook voor ons. Terwijl we de week ervoor haar zowat mee moesten sleuren (niet echt natuurlijk) en om de meter stil bleef staan. Dus voor mij werkt het tuigje en flexilijn het beste d(^_^)b
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Test...Test... Tsjonge jonge, mag ook niks hier
Hahaha ik zie het al voor me! Echt ook iets voor Daisey trouwens... Ik kan dan maar moeilijk serieus blijven hoor haha
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Eindelijk! Een poot!
Jaaaaa Daisey kan liggen op commando! Ik heb youtube erbij gepakt en daar zag ik een duidelijk en goed filmpje. Na 15 min proberen bij Daisey bedacht ik me dat ze nooit op de grond zit of ligt. Maar altijd op een kussentje,mandje, poef of kleedje. Dus ik legde een kleedje op de grond en meteen ging ze liggen toen ik het snoepje van haar neus recht naar beneden bracht! Zooo goed! Ik ben natuurlijk mega trots op haar. En ook al doet ze het niet op de koude houten vloer ze weet precies wat ik van haar verwacht. Wat een slim hondje heb ik toch! d(^_^)b
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Help! Mijn hond lijkt zo ongelukkig
Ik herken je gevoel goed.. Zelf ervaar ik dit ook. Daisey kan languit op mn schoot liggen en nog kleine piep geluidjes maken.. Of haar hoofdje een paar keer op mn borst laten vallen.. Ze vraagt om nog meer aandacht. En ik vraag me af of ze wel eens voldaan is. Ze krijgt zeker super veel liefde en aandacht van ons.. Ik denk dat je moet doen wat jij op dat moment het fijnste vind. Lekker knuffelen en aandacht geven.. Zelf negeer ik het niet altijd als ze aandacht vraagt. Van mij mag ze dat best doen.. Ze weet ook dat ze dat niet altijd krijgt. Succes :-)
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Eindelijk! Een poot!
Wow dat filmpje!!!! Nummer 21/80.. Goeiedag zeg wat goed!! Ze zal wel mega trots zijn dat ze dat met haar hond bereikt heeft.. Zo goed!
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Eindelijk! Een poot!
Ik ben zo benieuwd hoe jullie de kleine chihuahua leren liggen.. Zonder een cursus te hebben gehad dan.. Zelf vind ik dit lastig.. Ze kan wel zitten.. Dat heb ik haar aangeleerd door haar kontje naar beneden te duwen.. (zachtjes natuurlijk). Nu snapt ze dat heel goed. Ik hoor ook wel dat ze hondjes leren liggen door het snoepje voor ze neer te leggen of op het hondje op de zijkant te leggen.. Ik vind dit maar lastig en Daisey snapt er ook maar weinig van..
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Help mijn tuigje !
Daisey loopt nog steeds voor elke wandeling weg als ze haar tuigje om moet. Hier moet ze met de voor pootjes in stappen en dan met een klip en klitteband dicht op haar ruggetje. Niks spannends aan dus. Maar nog steeds als ze me met het tuigje ziet aan komen lopen loopt ze voor me weg en gaat bescheten in een hoekje staan... Het wandelen vind ze heerlijk!
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Verkouden?
Daisey als het echt reverse sneezing is (kans is giga groot met jou hondje) leer je hondje bij je te komen (doordat ze soms in paniek raken blijft het doorgaan) en leer haar te slikken. Hier heeft jackie het als ze te druk is en heb haar het commando slikken aangeleerd. Lukt het niet met slikken dan roep ik haar bij me en wrijf onder haar keeltje en dan is het over. Mocht het dan nog niet over zijn (wat hier bijna niet gebeurd) dan pas ga ik dr neusje even dichthouden. De clue is dat ze moeten slikken en dan is het over. Dit heeft Daisey niet. Temminste niet dat niezen wat het hondje op de film heeft. Alleen het knorrend geluidje maakt ze als ze te druk is of verslikt met drinken. Ze gaat dan nog wilder doen en ik roep haar dan bij me. En zorg dat ze rustig word.. Dit gaat heel goed en werkt prima bij ons. Als het te erg word pak ik een extra bakje water en dan is het ook zo over.
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Verkouden?
Daisey lijkt wel verkouden ofzo.. Dus ff de zoek functie gebruikt en kwam ik hiet terecht.. Zo herkenbaar dat knorrent geluidje op het filmpje..
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Help mijn hond eet kattenontlasting
We hebben geen poezen.. Maar Daisey vind buiten altijd wel kattenpoep. Let ik 1 sec niet op dan is ze al aan het eten. Ze loopt aan de lijn en ik moet dus steeds haar in de gaten houden.. Het gaat zo snel..
honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy schreef in Cesar milan,waarom wel of niet goed?
Oops er is iets mis gegaan met de quote.. Maar ik reageerde dus op een stukje van Hannah nadat zij mij heeft gequote :-D
 

Vrienden van wendy

honden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van  honden foto van Daisey & Zoëy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^