HondenPage baasje Jeremy

Wat schreven de vrienden van Jeremy op het forum

honden page profiel Roxanne en het bulletje Cupid :DRoxanne en het bulletje Cupid :D schreef in 5 september honden zwemmen in geleen ( limburg )
haha gezellig :D Als mama niet moet werken, dan kom ik ook :D Lijkt me gezellie XX :-D
honden page profiel Roxanne en het bulletje Cupid :DRoxanne en het bulletje Cupid :D schreef in Honden moppen
ik weet niet als die al is geweest maar ik vond hem zo grappig :-D Een inbreker sluipt door een donkere huiskamer, op weg naar de DVD-speler. Plotseling hoort hij een stem zeggen ; "Jezus houdt u in de gaten". De inbreker schrikt zich een ongeluk en verstopt zich achter het gordijn. Nu blijft het stil en na 5 minuten komt hij weer te voorschijn. Hij gaat voorzichtig verder richting keuken en weer hoort hij een stem zeggen "Jezus houdt u in de gaten". De inbreker doet zijn zaklantaarn aan en schijnt voorzichtig in het rond. Dan ziet hij plotseling een papegaai in een kooi, en die zegt nogmaals "Jezus houdt u in de gaten". Wat leuk, zegt de inbreker, een pratende papegaai. Hoe heet jij eigenlijk ? De papegaai antwoordt: "Mozes" De inbreker lacht schamper en vraagt : "Wat voor mensen noemen hun papegaai in vredesnaam Mozes?" De papegaai antwoordt : "Dezelfde mensen die hun Pitbull Jezus noemen".
honden page profiel Roxanne en het bulletje Cupid :DRoxanne en het bulletje Cupid :D schreef in Het mooiste hondenras :)
Ik vindt eigelijk alle honden wat hebben :-D Maar 2 hondenrassen die vindt ik niet zo geweldig. De Tekkel en de Bull Terrier. De rest vindt ik echt superr!! xxjjeeee.
honden page profiel Roxanne en het bulletje Cupid :DRoxanne en het bulletje Cupid :D schreef in Vreemste kruising..
Hier op het forum is ook iemand die heeft ook een aparte kruising :-D Teckel x Labrador. Gewoon een labrador in het klein. ziet er uit als een puppy. groetjess!
honden page profiel Roxanne en het bulletje Cupid :DRoxanne en het bulletje Cupid :D schreef in Favoriete aai-plek
Cupid: Boven de staart op de rug, en op de buik. Bono: Buik , staart , rug. Pino Buik , en op der billen O-) O-)
honden page profiel Roxanne en het bulletje Cupid :DRoxanne en het bulletje Cupid :D schreef in Mee naar de winkel
Ik zelf vindt het echt niet normaal om je hond buiten te laten,je weet maar nooit wie op straat loopt. Ik til altijd Cupid op als ik een boodschappje van mama moet doen. Maar dan vinden ze het ook niet goed :'( Dan ga ik gewoon naar een andere winkel waar het wel mag. xx Roxanne
 

Vrienden van Jeremy

honden foto van Roxanne en het bulletje Cupid :D

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^