HondenPage baasje silvia

Over silvia

honden foto van silvia hoi,

ik ben silvia.
op mijn 7de volgde ik mijn eerste les op de hondenschool met de hond van mijn moeder.
mijn moeder had een alergie ontwikkeld op haar voeten waardoor ze nier kon trainen.
ik moest een proef doen voor ik in haar plaats mee mocht trainen aangezien de minimum leeftijd 12 jaar was. ik heb enkele maanden meegetraind tot zij weer kon.

op mij 8ste verjaardag kreeg ik dan mijn eerste hond. mijn moeder wilde dat ik een klein hondje zou kiezen maar ik was al verkocht aan een andere hond. er waren nog 2 kruisingen tussen een middenslag snauzer en een kees. met 1 ervan klikte het onmiddelijk. ik wist dat ik hem zou kiezen. mijn moeder probeerde mij nog te overtuigen om voor een kleiner ras te gaan maar dat was tevergeefs.

zo heb ik flappie gekregen. ik moest op de hondenschool weer een proef doen en werd zo hun jongste lid. sommige lachten mij een beetje uit en zeiden achter mijn rug dingen zoals: die kan zo'n grote hond toch nooit aan en wie laat zo'n jong kind nu meedoen. op het clubkampioenschap heb ik iedereen, zelfs de examinator doen versteld staan. ik werd gedeeld 2de op mijn eerste wedstrijd! ik was super trots en vanaf toen werd ik door (bijna) iedereen geacepteerd als een volwaardig lid.

10 jaar later heb ik mijn 2de hondje gekregen. ik was in de dierenwinkel toen ik ineens die advertentie zag . . .
een nestje met blue merle bordercollies. ik schreef het telefoonnr op en ik was nog niet goed buiten of ik belde al naar het nummerr.
niks . . . de mensen waren niet thuis.
ik sprak dan maar iets in op hun voice mail.
de volgende dag was er dan eindelijk het telefoontje er waren er nog 2.
ik ben die zelfde avond nog gaan kijken.

ik kwam aan op een boerderij en werd onmiddelijk begroet door 5 volwassen bordercollies. de eigenaars kwamen eraan en riepen de 2 kleintjes er ook bij. die kwamen ons onmiddelijk begroeten en begonnen daarna met de 5 grote te spelen. 1 van de 2 had een maanoog. hij kwam het vaakst naar mij toe en ik was verkocht. hij zou het worden. we zijn samen met de eigenaars naar de dierenarts gegaan om hem te laten chippen. en daarna is hij met ons mee naar huis gegaan. ik heb hem blue genoemt.

hij is ondertussen 3 jaar en we zijn echte partners. we doen aan gehooezaamheid, dogdance, search and rescue en soms nog andere hondensporten. flappie heb ik helaas moeten laten inslapen nadat hij een miltscheur heeft gekregen tijdens het spelen.

Krabbels aan silvia

honden page profiel Melanie & NonaMelanie & Nona schreef om 08 september om 23:24
Hallo, ik was eens tussen de fotowedstrijd aan het snuffelen. Toen zag ik een foto waar je hondje langs een balletje ligt. Heel grappig, daar lijkt hij als twee druppels water op mijn puppie! Groetjes Melanie
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 05 januari om 19:25
heei wat een moie BC en wat leuk dat je zo jong begon op de hondenclub ik ben begonnen vanaf mijn 10e ben nu 12 bij ons vinden ze het juist leuk zo'n jong iemand :D
honden page profiel Uma & JokerUma & Joker schreef om 04 januari om 18:33
wauw! wat een prachtige Border Collie heb je! ik hou echt van Merle honden. liefs, Uma

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

silvia heeft 368 ontvangen.

Berichten en online status
silvia was voor het laatst online 8 jaar, 7 maanden, 3 weken, 23 uur, 58 minuten, 9 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^