HondenPage baasje Yootje & Thomas

Over Yootje & Thomas

honden foto van Yootje & Thomas Hoi allemaal! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Thomas en ik ben een Cavalier King Charles Spaniel. Geboren ben ik op 19 april 2008 en ik woon in Groningen met drie mensen: mama Yootje, papa Winnie, en mijn grote zus Yessica. Verder wonen er in ons huis nog het zeer interessante hamstermeisje Tessa en een aquarium vol vissen. Er woonde bij ons ook nog een enorme poes (echt monsterlijk moet je weten, met scherpe nagels ... daar had ik echt respect voor hoor!) maar zij is inmiddels in de kattenhemel.

Over mijn mensen zal ik je het volgende vertellen. Mijn mama is stapelverliefd op mij! Zij is het alpha-vrouwtje en dus mijn leider. Naar haar luister ik heel goed (tenminste als er niets om mij heen vliegt (vlinder, vlieg, mug, wesp, blaadje, stofje, etc.) want dan kan ik mij heel moeilijk concentreren. Papa is het bèta-mannetje, naar hem luister ik ook ... meestal ... als ik zin heb. Yessica is ook dolverliefd op mij ... tja, eigenlijk lig ik gewoon supergoed in de markt bij de mensenmeisjes en dat kan ik ze niet kwalijk nemen hoor! Ik bén ook werkelijk een erg knappe vent! Zelf val ik zowel op jongetjes als op meisje; vooral het buurhondjongetje Murphy vind ik een schatje. Als ik hem hoor keffen sla ik op tilt: dan spring ik op de vensterbank en dan ga ik op mijn achterpoten staan. Het is heel gek: ik kan Murphy dan wél zien, maar ik kan niet bij hem komen. Daar begrijp ik niets van! Ik spring dan steeds maar het lukt maar niet! Datzelfde heb je bij die vissen: ik lik en ik hap, maar ik krijg ze maar niet te pakken. Mama zegt dat er glas voor zit: als je het mij vraagt is glas echt de stómste uitvinding die ooit gedaan is! Belachelijk om mij bij mijn vriendje weg te houden en dat ik die leuke visjes niet kan vangen!
Tja, wat kan ik verder nog over mijzelf vertellen? O ja, ik ben niet alleen knap qua uiterlijk, maar ik ben ook heel knap op de hondencursus! Mama en ik hebben eerst basis I en basis II gedaan en nu doen we een combi-cursus: een half uur gehoorzaamheid en een half uur behendigheid. Dát is leuk zeg! Dan mag je over stokjes springen en door tunnels rennen en nog veel meer. Je wordt er hondsmoe van, maar het is echt keileuk!
Zo, nu ga ik maar weer eens een dutje doen want mama, Yessica en ik hebben net anderhalf uur gewandeld.

Krabbels aan Yootje & Thomas


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Yootje & Thomas heeft 126 ontvangen.

Berichten en online status
Yootje & Thomas was voor het laatst online 8 jaar, 5 maanden, 3 weken, 5 dagen, 12 uur, 33 minuten, 47 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^