Honden foto's van Yootje & Thomas

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Yootje & ThomasYootje & Thomas. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Kijk eens hoe DAPPER ik ben! Ik eet op slechts één meter van dat gevaarlijke monster!! Knap hè van mij?!

Het 'gevaarlijke monster' is een enorme poes. Ze heet Miss Tripple X, oftewel Miss XXXL (gezien haar formaat een toepasselijke naam vind je ook niet?), maar mama noemt haar gewoon Missy!
honden foto Lekker bij mama op het bed (midden in de woonkamer!) een dutje doen. Mama was geopereerd en moest wel zes weken rusten... saai voor haar ... maar SUPER voor mij!!! (Lekker de HELE dag aandacht, aandacht en nog eens aandacht!!!)
honden foto Joe hoe! Ik wil weer naar binnen!
honden foto Dat ligt lekker ... bij mijn grote zus.
honden foto Even een dutje doen OP mijn grote zus. Zijn we zo niet schattig?! Mama vond het in elk geval lekker rustig ... haar twee grote (b)engeltjes samen slapend op de bank.
honden foto Kijk nou hoe ZIELIG ik ben!!! En ik had alleen maar in de poep gerold! Snap jij dat nou dat ik dan in bad moet? Wast mama mijn lekkere geurtje er weer af met zo'n gore hondenshampoo ... GADSIE!! Een hond heeft maar een zwaar leven hoor ... op dagen dat hij in de poep heeft gerold tenminste ...
honden foto ff een dutje ... maar mijn hoofdje is zó zwaar ... gelukkig is mama's been een grote steun!
honden foto Poeh poeh, dat spelen met oom Yori is vermoeiend zeg. Nu even uitrusten ... natuurlijk wel op ZIJN kussen, want die van mij is véél te klein ... (daar mag oom Yori wel op!)

oom Yori is een Golden Retriever (zie andere foto's)
honden foto Nog meer spelen met oom Yori ... én met een speelgoedautootje. We zijn tenslotte stoere kerels  en die spelen met een autootje!
honden foto nog meer spelen met oom Yori
honden foto spelen met
honden foto Krijg ik een kusje?
honden foto Ik waak voor de deur zodat niemand binnen kan komen of weg kan gaan!
honden foto Mijn speeltje zit onder mijn kussen verstopt!
honden foto Als ik slaap vind mama mij zó lief ... (als ik wakker ben trouwens ook hoor!) ... ze kan me namelijk wel opvreten! 
Niet letterlijk hoor, mijn velletje is te harig, maar mama is gewoon dolverliefd op mij en mijn grote zus ook ... hmmm ... als ik nu maar niet naast mijn schoenen ga lopen ... ach ... wat geeft dat ... ik heb tóch geen schoenen!
honden foto Daar ga ik weer ... met de tochtbeer! Mama vind mij een deugniet want ze vind dat ik genoeg speelgoed heb. Dat is ook zo hoor, maar ja ... alles wat niet van mij is ... is zóveel leuker!
honden foto Ik met mijn beertje ... samen in slaap gevallen. Lief hè!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^